Καλωσορίζουμε στο neakriti.gr την αγαπημένη μας Κική Τζωρτζακάκη

Απόψεις
Καλωσορίζουμε στο neakriti.gr την αγαπημένη μας Κική Τζωρτζακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογενειακή σύμβουλος και πολυγραφότατη κα Τζωρτζακάκη, καθημερινά θα «βρίσκεται» μαζί μας, με πρακτικές συμβουλές και ιδέες που μας δίνουν τροφή για σκέψη.

Η ίδια μας συστήνεται ως παιδαγωγός και συγγραφέας, που ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ελληνική οικογένεια, από τα μωρά μέχρι τους παππούδες!

Μέσα από το προσωπικό της blog η Κική, όπως την αποκαλούμε άλλωστε όλοι μας, μας δίνει ανοιχτή πρόσβαση σε όλες αυτές τις σημαντικές πληροφορίες που έχει αποκομίσει μέσα από την επιστήμη της και την επαγγελματική της πορεία, για την προσωπική μας εξέλιξη, τις σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, τη σχέση με τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας, τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τους άλλους ανθρώπους, τους κοντινούς ή τους άγνωστους που ερχόμαστε σε επαφή και επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Με αφορμή τις τηλεοπτικές μας συναντήσεις, έχω διαπιστώσει πόσο πολύ την εκτιμάτε και την εμπιστεύεστε. Και όχι άδικα! Η Κική έχει ένα λόγο απλό και καθαρό. Έχει τη δύναμη να σε ξεμπλοκάρει και να σου καθαρίζει το πεδίο της σκέψης.

Και όλα αυτά προκύπτουν σαν «χαρίσματα» μέσα από την εμπειρία της ως παιδαγωγού, την επαφή της με χιλιάδες κόσμου ως οικογενειακή σύμβουλος αλλά και την έρευνα της ως συγγραφέας παιδαγωγικών βιβλίων.

Οι καθημερινές «ανάσες» που θα μας δίνει η Κική Τζωρτζακάκη δεν αφορούν μόνο σε θέματα παιδιών και γονέων.  Μας αφορούν όλους , άλλωστε όλοι μας είμαστε τα παιδιά κάποιων γονιών και πολλοί από εμάς είμαστε οι γονείς κάποιων παιδιών. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η θέση μας σε αυτό τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους κινείται. Είτε γονείς είμαστε , είτε μόνο παιδιά, οι αγωνίες και τα μπλοκαρίσματα είναι σχεδόν κοινά.

Ακολουθήστε λοιπόν την υπέροχη κυρία Τζωρτζακάκη και φωτίστε όλες αυτές τις σκοτεινές γωνιές του μυαλού και της ψυχής σας που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News