default-image

Σε ευχαριστούμε Χρήστο Κώνστα

Κρήτη
Σε ευχαριστούμε Χρήστο Κώνστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας κύκλος έκλεισε  και ένας νέος ξεκινά. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" και πολύ καλό συνάδελφο Χρήστο Κώνστα.

Μετά από 16 χρόνια στην οικογένεια της ΚΡΗΤΗ TV, 16 χρόνια δημοσιογραφίας, έρευνας, ρεπορτάζ, ο Χρήστος Κώνστας αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του και να σταθεί στην αφετηρία για μια νέα εκκίνηση στην επαγγελματική του ζωή.

Αυτά τα 16 χρόνια παρουσίας στα δημοσιογραφικά πράγματα της Κρήτης χαρακτηρίστηκαν από συνέπεια, αξιοπρέπεια, εμμονή για την αλήθεια, πάθος για τη δουλειά την ίδια.  

Αυτά άλλωστε είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Χρήστo.

Επιτρέψτε μας έναν πιο προσωπικό τόνο σε αυτό το κείμενο μιας και θέλουμε με αυτές τις λέξεις να εκφράσουμε σαν ομάδα, το δικό μας ευχαριστώ σε έναν δημοσιογράφο που όλοι θαυμάζουμε αλλά πάνω από όλα σε έναν συνάδελφο και άνθρωπο που όλοι εκτιμάμε και αγαπάμε.

Του ευχόμαστε από καρδιάς τα επόμενα βήματα του να του χαρίζουν πληρότητα και χαρά.

Να είναι πάντα δημιουργικός και παθιασμένος με τη ζωή.

Μας έμαθε όλους με την παρουσία του στη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, να βάζουμε στόχους και με επιμονή και υπομονή να τους πετυχαίνουμε . Μας δίδαξε με τη στάση ζωής του να αλλάζουμε ότι μας εμποδίζει να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι.

Χρήστο σε ευχαριστούμε για κάθε μία από τις μέρες που δουλέψαμε μαζί.

Η ομάδα του neakriti.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News