Δημήτρης Καζάκης: Έρχεται στο προσκήνιο ο κόσμος που επί 13 χρόνια των οδήγησαν σε φτωχοποίηση

Απόψεις
Δημήτρης Καζάκης: Έρχεται στο προσκήνιο ο κόσμος που επί 13 χρόνια των οδήγησαν σε φτωχοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στον 98.4 ο κ. Καζάκης υποστήριξέ ότι η επιλογή διάλυσης του σιδηροδρόμου σε χαμηλού κόστους μεταφορικό μέσο χωρίς συνθήκες ασφαλείας, ήταν επιλογή πολιτική και κατά την γνώμη του κρύβει ακόμη και ποινικές ευθύνες πολιτικών για ενδεχόμενο δόλο

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και επικεφαλής του εκλογικού μετωπικού σχήματος "Συμμαχία για την Ανατροπή" , Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, υποστήριξε πως το "προαναγγελθέν έγκλημα" με την διάλυση του ελληνικού σιδηροδρόμου στα Τέμπη, είναι η θρυαλλίδα για να έρθει στο προσκήνιο, όλος ο κόσμος που επί 13 χρόνια βιώνει ακραία συνεχή φτωχοποίηση, αποσύνθεση των θεσμών και πλήρη αλλοίωση του Συντάγματος.

Ο κ. Καζάκης υποστήριξέ ότι η επιλογή διάλυσης του σιδηροδρόμου σε χαμηλού κόστους μεταφορικό μέσο χωρίς συνθήκες ασφαλείας, ήταν επιλογή πολιτική και κατά την γνώμη του κρύβει ακόμη και ποινικές ευθύνες πολιτικών για ενδεχόμενο δόλο.

Ο Δημήτρης Καζάκης, ανέλυσε γιατί οι οικονομίες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα ιδίως στην Ευρώπη, είναι στο φάσμα ενός νέου κραχ ως συνέχεια μίας κρίσης που με μεταπτώσεις , συνεχίζεται από το 2008, ενώ την ίδια ώρα η κρίση παίρνει κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά στην καρδιά μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως στην Γαλλία, όπου το σύστημα αποφασίζει φτωχοποιόντας περαιτέρω την κοινωνία, χωρίς καν την επίφαση  των κοινοβουλευτικών μέσων.

Ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας για την εσωτερική πολιτική κατάσταση, έκανε λόγο για  τις εκλογές με απλή αναλογική, ως μια ίσως από τις τελευταίες ευκαιρίες ανάδειξης δυνάμεων όπως η "Συμμαχία για την Ανατροπή", που ως βασικό τους πρόταγμα έχουν την αποκατάσταση των στοιχειωδών θεσμών του πυρήνα του Συντάγματος του 1975 , που κατά  την γνώμη του , σήμερα έχουν αλλοιωθεί πλήρως. Ο κ. Καζάκης , μίλησε ακόμη για τα μίνουμ προτάγματα της "Συμμαχίας για ην Ανατροπή",  στην οικονομία αλλά και τα εθνικά θέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News