Από το λαγούμι...στην ''βρώμικη'' δουλειά

Απόψεις
Από το λαγούμι...στην ''βρώμικη'' δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ανάμεσά μας και ζουν με την απόλυτη εμμονή.

Λειτουργούν με την λογική του θύματος και διαρκώς διαπομπεύουν οτιδήποτε είναι στα μάτια τους εμπόδιο.Βέβαια δεν το κάνουν οι ίδιοι συνήθως εντοπίζουν θύματα ''φίλους'' που κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Οι τοξικοί άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και κοιτούν την ζωή των άλλων όπως κοιτούν σε κοντινή απόσταση το κινητό τους τηλέφωνο σαν να παρατηρούν μέσα από μια κλειδαρότρυπα.

Το μαγικό με τους τοξικούς ανθρώπους είναι ότι δεν γνωρίζουν ότι όλοι τους έχουν καταλάβει ,ότι όλοι τους αποφεύγουν εκτός και αν πρέπει να τους ανεχθούν.

Σήμερα στα πλαίσια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ένας ψυχίατρος μου εκμυστηρεύτηκε πως μπορούμε να τους βγάλουμε από την ζωή μας.

Είναι τόσο απλό και τόσο δύσκολο συνάμα μιας και όσο ο τοξικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται το κακό που προκαλεί συνεχίζει να το κάνει.

Ναι τελικά μπορείς και να μην τους βλέπεις και κάποιες φορές να διασκεδάζεις με τις εμμονές τους με την ευχή ότι κάποτε θα ζητήσουν βοήθεια από έναν ειδικό...γιατί αγαπητοί μου οι τοξικοί άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και αυτό είναι που οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντα από ένα λαγούμι ένα οποιοδήποτε λαγούμι θα βγούν στα κρυφλα και εκεί θα αντιληφθείς την απόλυτη εμμονή και ίσως αυτό να είναι και η τιμωρία τους.

Το ταξίδι συνεχίζεται και να που εγώ μάλλον κατάφερα να μην τους βλέπω...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News