Αυτά και άλλα πολλά!

Απόψεις
Αυτά και άλλα πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρέπει να κατανοήσουν οι πάντες ότι αυτό που ζητά πλέον ο πολίτης αυτού του τόπου είναι μια καλύτερη καθημερινότητα όταν κινείται στον τόπο που ζει.

Βεβαίως και είναι πολύ σημαντικά τα μεγάλα έργα κάποια εκ των οποίων θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες.

Ωστόσο όσο σε μία πόλη που ''πνίγεται'' από τα αυτοκίνητα δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχουν θέσεις ΑΜΕΑ ή αυτές που υπάρχουν έχουν καταπατηθεί, όσο η καθαριότητα δεν είναι αυτή που μας αξίζει τότε όσα έργα και αν γίνουν τίποτα δεν αλλάζει στην καθημερινότητα μας.

Δυστυχώς έχουμε χάσει την μπάλα στον τρόπο που αξιολογούμε και βαθμολογούμε όλα αυτά που γίνονται ως παρεμβάσεις και μάλλον μπορεί να παρασυρόμαστε ακόμα και από την λογική όλων εκείνων των αυλικών που δεξιά και αριστερά κάνουν προπαγάνδα μιας και τίποτα δεν μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Αυτό αφορά κάθε επίδοξο αιρετό...όσο κινούμαστε σε μια πόλη που δεν μας σέβεται και βεβαίως δεν την σεβόμαστε η βαθμολογία θα είναι κάτω από την βάση.

Άραγε αυτή την φορά η κρίση μας θα παρασυρθεί από τους αυλικούς ή θα αποφασίσουμε με γνώμονα τα πολύ απλά που τελικά σε αυτό τον τόπο δεν είναι και αυτονόητα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News