Τα όρια και η αποτυχία!

Απόψεις
Τα όρια και η αποτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθημερινότητα πάει στα τάρταρα όταν αποφασίζεις να κινηθείς στο Ηράκλειο.Είναι τραγικό να παρατηρείς τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένοι συμπολίτες μας και μάλιστα χωρίς να δέχονται και μύγα στο σπαθί τους όταν κάποιος τους κάνει παρατήρηση.

Άραγε τι νιώθει ένας οδηγός όταν έχει αφήσει το αυτοκινητό του στην μέση του δρόμου,η ουρά πίσω του χτυπά κόκκινο και ο ίδιος μιλά στο τηλέφωνο και απαντά με ύβρεις σε όποιον τολμήσει να του μιλήσει.

Βέβαια ο κάθε οδηγός που λειτουργεί έτσι μπορεί και το κάνει μιας και γνωρίζει ότι δεν θα υπάρξει τιμωρία.Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να σκεφτούμε όλοι με σεβασμό και να βοηθήσουμε στο να γίνει καλύτερη αυτή η πόλη.

Δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να μιλάμε ακόμα γι'αυτες τις συμπεριφορές.Εικόνες ντροπής και ανοχής πλέον καταγράφονται παντού και μάλιστα ακόμα και σε δρόμους που χαρακτηρίζονταν εύκολη πριν από δέκα χρόνια.

Ναι δυστυχώς αυτό είναι το Ηράκλειο και όσο υπάρχουν οι λογικές της ανοχής που κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News