Με τα μάτια και την ψυχή ενός κρητικού!

Απόψεις
Με τα μάτια και την ψυχή ενός κρητικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι τυχαίο ότι διαχρονικά σε αυτό τον τόπο αυτό που ξεχωρίζει είναι η επικοινωνία αλλά και η δύναμη της φιλοξενίας. Κανείς δεν αμφισβητεί το μεγαλείο που έχει η δύναμη της κρητικής ψυχής.

Είναι σπουδαίο όταν ρωτάς έναν επισκέπτη της Κρήτης τους λόγους για τους οποίους επιλέγει τον τόπο μας για διακοπές πέρα από τις παραλίες και το φαγητό να αναφέρεται και στους ανθρώπους.

Ναι αυτή είναι η Κρήτη...ένας τόπος μαγικός που αντιστέκεται στην απόλυτη βιομηχανοποίηση του τουρισμού μιας και εδώ παρά τις δυσκολίες οι άνθρωποι εξακολουθούν να χαμογελούν.

Πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκα ένα μικρό χωρίο της ενδοχώρας και πραγματικά αντίκρισα τους πραγματικούς κρητικούς που ξέρουν ότι με ένα ''κοπιάστε στο σπιτικό μας'' δείχνουν τι θα πει λεβεντιά.

Ναι αυτή την Κρήτη αγαπάμε και αυτή την Κρήτη αγαπούν και οι τουρίστες μας γιατί τίποτα δεν έχει αξία από το αληθινό χαμόγελο που ξεκινά από την ψυχή και φτάνει στην καρδιά.

Ας χαμογελάμε πιο συχνά λοιπόν και στους τοξικούς ανθρώπους απλά να κλείνουμε το μάτι μιας και δεν μπορούν να κατανοήσουν τι είναι η αληθινή ψυχή ενός κρητικού.

Καλό Σαββατοκύριακο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News