Η Κρήτη με την πρωτιά...δείχνει τον δρόμο!

Απόψεις
Η Κρήτη με την πρωτιά...δείχνει τον δρόμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διακρίσεις της Κρήτης κάνουν τον γύρω του κόσμου!

Τελικά σε αυτή την δύσκολη εποχή υπάρχουν και αυτά τα απλά τα καθημερινά όλα εκείνα που μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι η ζωή είναι συναρπαστική. Πόσο δύσκολο είναι επιτέλους να σκεφτούμε ότι ζούμε σε ένα μοναδικό τόπο και αυτό είναι ένα πραγματικό δώρο για όλους μας.

Αυτή η σκέψη μου δεν έχει ίχνος τοπικισμού ειλικρινά όμως όταν διαβάζω ότι η Κρήτη στον μεγαλύτερο τουριστικό ιστότοπο trip advisor με εκατομμύρια χρήστες φιγουράρει στην τέταρτη θέση των τουριστικών προορισμών αφήνοντας πίσω την Νέα Υόρκη,το Πουκέτ, τον Μαυρίκιο, την Βαρκελώνη και το Ντουμπάι και έχει μπροστά το Παρίσι, το Λονδίνο και την Ρώμη όλη κατανοούμε ότι ναι ο τόπος μας είναι η ίδια η περιουσία μας.

Δυστυχώς όμως εδώ και χρόνια η ελληνική πολιτεία απλά μετρά τα έσοδα και έστω και με καθυστέρηση προωθεί έργα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες.

H Kρήτη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτού του πλανήτη και ευτυχώς οι εκατομμύρια επισκέπτες μας το διατυμπανίζουν παντού. Άραγε πόσο δύσκολο είναι αυτός ο τόπος να κάνει μια πραγματική υπέρβαση έτσι ώστε να πάρει την θέση που πραγματικά του αξίζει όσον αφορά τις υποδομές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News