default-image

Όταν «τρως» πόρτα για μια ξαπλώστρα και μία καρέκλα

Απόψεις
Όταν «τρως» πόρτα για μια ξαπλώστρα και μία καρέκλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριακή πρωί αποφασίζεις να πας για μπάνιο στην Αγία Πελαγία χαλαρός και σχετικά νωρίς γύρω στις 8.30- 9 και ξαφνικά μένεις... «κάγκελο» που λέει και η νεολαία μας.

Και αυτό γιατί δεν υπάρχει άδεια ξαπλώστρα… Όχι γιατί υπάρχουν παραθεριστές που ήδη απολαμβάνουν το μπάνιο τους αλλά γιατί σε όλες υπάρχουν πετσέτες παρατημένες.

Κοιτάς δεξιά, κοιτάς αριστερά, πας λίγο πιο κάτω, ξαναγυρίζεις πίσω, μήπως και έχεις κάνει κάποιο λάθος ή δεν έχεις κοιτάξει καλά βρε παιδί μου, αλλά δυστυχώς ξαπλώστρα ούτε για δείγμα.

Μα είμαστε σοβαροί, λένε κάποιοι που μόλις έχουν αφιχθεί και αντικρίζουν την ίδια εικόνα. Τι χάλι είναι αυτό και ποιος λέει ότι πρέπει να "κατοχυρώνονται" σε δημόσια παραλία, ξαπλώστρες και ομπρέλες αποβραδίς ή έστω ώρες πριν;

Και όπως ήταν φυσικό…. υπήρξε αναστάτωση στην παραλία των 2000 λουόμενών καθημερινά με χωρητικότητα όμως να φιλοξενήσει όχι παραπάνω από 500 άτομα.

Λίγο αργότερα η νεαρή γυναίκα που ήρθε ξαφνικά για να εισπράξει χρήματα (ουκ ολίγα...) από λουόμενους που βρίσκονταν στην πλαζ... τα άκουσε για τα καλά σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο…

Μάλιστα η ίδια αναγκάστηκε να βγάλει πετσέτες παρατημένες σε ξαπλώστρες για να καθίσουν λουόμενοι αγανακτισμένοι που πήγαν για μπάνιο αλλά προς στιγμή τους βγήκε ξινό….

Καλά γνωρίζοντες εκεί, ανέφεραν ότι κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες αλλαγής του υπάρχοντος καθεστώτος αναφορικά με την διαχείριση της συγκεκριμένης παραλίας αλλά τελικά χωρίς να αλλάζει το παραμικρό και χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μήπως να το δει το θέμα και η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου και να βάλει μια τάξη; Αμαρτία είναι αντί για να απολαύσεις το μπάνιο σου να «τρως» πόρτα ακόμη στην παραλία για μια ξαπλώστρα και μία καρέκλα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News