Το... έχει να ανεβάζει τους παίκτες!

Απόψεις
Το... έχει να ανεβάζει τους παίκτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αστεράτους» πρωταγωνιστές ανέδειξε φέτος ο ΟΦΗ. Όλοι τους έκρυβαν μέσα τους τη στόφα του πρωταθλητή! Και δεν μιλάμε μόνο για τον Θανάση, τον Δημήτρη και τον Βασίλη…

Όσοι έχουν ζήσει την ιστορία του ΟΦΗ, ξέρουν πολύ καλά, πως αυτή η ώθηση υπάρχει στην κρητική ομάδα εδώ και χρόνια. Παίκτες αναδεικνύουν τον παικταρά που κρύβουν μέσα τους και ενίοτε παίκτες που ήλθαν «τελειωμένοι», αναστήθηκαν κι έκαναν νέο γύρο καριέρας.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ντίνα, του απόλυτου πρωταγωνιστή της Άρτας, με τα 10 γκολ από τον Ιανουάριο, δίνουν την απόλυτη έκφραση, ενός παίκτη που μπαίνει στο κλίμα του ΟΦΗ με την καρδιά του! "Εδώ βρίσκω πάλι τον εαυτό μου, θέλω να μείνω"!

Μπορεί να οικονομικά προβλήματα και η άδικη στάση έναντι των ποδοσφαιριστών, να καταγράφεται ως γεγονός (θέμα προς άλλη συζήτηση), αλλά στον αγωνιστικό χώρο αυτό που εμφανίζεται, είναι το αποτέλεσμα της ποιότητας των σχέσεων και δη μεταξύ τους. Με το οικογενειακό κλίμα, πάντα ο ΟΦΗ παντός καιρού έκανε θαύματα. Όπως στον κύκλο Ιανουάριος – Μάιος!

Άλλο επίπεδο, άλλη κουλτούρα ο Γιώργος Σαμαράς. Η είδηση ότι χάρισε τα χρήματά του, είναι ενδεικτική. Την ώρα που όλοι οι άλλοι παίκτες κυνηγούν -για να πάρουν τα χρήματά τους- την Σαμσουνσπόρ που υποβιβάστηκε στην Γ΄ κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, και κινδυνεύει να αφανισθεί. Αυτό που έχει ξεχωριστή αξία στη στάση του "Σαμ", είναι αυτό που ανέφερε. Ότι δηλαδή, δεν αξίζει τα χρήματα μετά τον υποβιβασμό της Σαμσουνσπόρ.

Εξυπηρετεί όλους τους «εμπλεκόμενους» του τελικού να περάσουν σε δεύτερη μέρα τα παντός είδους επεισόδια ή και ει δυνατόν, να εξαφανιστούν! Έπρεπε να κάψουν ζωντανούς, άραγε τους οπαδούς μέσα στο βαν οι άλλοι οπαδοί, για να χαλάσει η «τελειότητα»; Ότι «έχουμε πιάσει πάτο» που δήλωσε χτες ο υφυπουργός, πολύ γενικόλογο ακούγεται…

Αλλά και το ότι «φταίνε οι παράγοντες με τους οπαδικούς στρατούς...», η Πολιτεία δεν έχει ευθύνη και δη επί των επικείμενων περιπτώσεων; Ποιος «βαβαλίζει» ποιον, για να έχουμε καλό ερώτημα!

Να δούμε τώρα ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ στα επεισόδια της Αμαλιάδας σε βάρος του Ηροδότου. Ούτε μέτρα είχε πάρει ως διοργανώτρια των μπαράζ, ούτε άκουσε και την επικινδυνότητα από την εκτιμώμενη συσσώρευση «όλων των καλών παιδιών» της πόλης, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του «τρυπημένου» κατά Καλαμπόκα, αγώνα μπάσκετ Κόροιβος-Τρίκαλα.

Εξυπνάκιας –ως συνήθως- ο Καλαϊτζίδης. Όταν η ομάδα του έχανε πόντους από το ξεκίνημα, βγήκε και κατήγγειλε τις ιστορίες του κυρίου Νιώπα. Τώρα το άλλοθι της χαμένης πορείας του Απόλλωνα Πόντου, βγήκε μετά τα Περβόλια, με τη δήλωσή του «να μπουν ξένοι διαιτητές στο πρωτάθλημα της Football League…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News