Το ευχαριστώ της δασκάλας μετά το θάνατο του συζύγου της: Ο Τάσος θα μας προσέχει

Απόψεις
Το ευχαριστώ της δασκάλας μετά το θάνατο του συζύγου της: Ο Τάσος θα μας προσέχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε τον δικό της άνθρωπο έπειτα από μάχη με την επάρατη νόσο, αφού ο Τάσος Σπέγκας ξεκίνησε το δικό του… ταξίδι αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου αλλά και το 15ο δημοτικό σχολείου όπου και δίδασκε για χρόνια, έχοντας διατελέσει και ως υποδιευθυντής.

Το κενό που άφησε πίσω του δυσαναπλήρωτο, για την οικογένεια του, τους δικούς τους, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Όσοι γνωρίζουν την σύζυγο του, επίσης εκπαιδευτικό που δίδασκε μάλιστα στο ίδιο σχολείο, κάνουν λόγο για μία δασκάλα, δυναμική, αισιόδοξη με τεράστια ψυχικά αποθέματα, η οποία ήταν διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της, από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία.

Το ευχαριστώ της Κατερίνας Καρπέτα για όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες, ιδιαιτέρως συγκινητικό,αποδεικύνοντας παράλληλα πόσο δυνατή είναι ή ίδια ακόμη και σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες.

«Αγαπημένοι μας , σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας, στην απώλεια του αγαπημένου μας Τάσου. Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από σας, να σταθούμε όρθιοι δίχως τον άνθρωπο μας. Να είστε καλά όλοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Και εμείς, με τόση αγάπη, γύρω μας θα είμαστε καλά. Ο Τάσος θα μας προσέχει , και θα προσεύχεται για όλους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα παιδιά μου και μένα προσωπικά».

Το "αντίο" του 15ου δημοτικού σχολείου Ηρακλειου - Η ανακοίνωση της Διευθύντριας 

Ο αγαπητός συνάδελφος,Τάσος Σπέγκας,πρόσωπο αναφοράς για το 15ο Δ.Σ Ηρακλείου δεν είναι πια μαζί μας.

Συνέδεσε τη σταδιοδρομία του ιστορικά με το σχολείο μας,καθιστώντας αυτό και την κοινωνία γύρω απ' αυτό συνειδητή επιλογή του για πολλά χρόνια.

Μόρφωσε πολλά παιδιά και κατέθεσε ευρυμάθεια,αξιόπιστη γνώση,δύναμη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Συμπαραστεκόμαστε στην συνοδοιπόρο της ζωής του,συνάδελφο,Κατερίνα Καρπέτα, και τα παιδιά για τα οποία ήταν περήφανος και τον τίμησαν.

Εκ μέρους όλων

Η Διευθύντρια

Σταματοπούλου Κατερίνα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News