Τί έκαναν τόσο καιρό στην πανέμορφη χώρα;

Ποδόσφαιρο
Τί έκαναν τόσο καιρό στην πανέμορφη χώρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι εξηγείται η επιμονή στην καραμέλα του Grexit. Είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν, αφού το έργο τους, είναι η θέα των τραπεζικών τους λογαριασμών και τα ταξιδάκια αναψυχής... Α; όψονται οι αίτιοι κύριε Χαράλαμπε!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αξιωματούχοι παράγοντες, ακόμη και αθλητές (πρώην και νυν) του ποδοσφαίρου, εκφράζονται μέσα από ένα παραλογισμό, που είτε οφείλεται στο πολύ σανό από τα "fake news" του χώρου, είτε από την άκρατη προπαγάνδα, ή για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς. Μπορεί και να έχουν τρελαθεί κιόλας, σαν από μαζική παράκρουση...

Ο Μισέλ Πλατινί για παράδειγμα, που καθαιρέθηκε από πρόεδρος της UEFA το 2015 για διαφθορά, όπως και ο Μπλάτερ, βρήκε προφανώς χρόνο και χώρο να το φιλοσοφήσει. Θέλει είπε να γίνει πρόεδρος καναλιού αν επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και αποκαλεί τις Επιτροπές Ηθικής, «σκουπίδια» και «κλόουν».

Κρατείστε την παρακάτω δήλωσή του. Mπορεί να ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις:

«Οι δικαστές των FIFA και CAS είναι για τα σκουπίδια, δεν είναι πραγματικοί δικαστές. Ποιοι είναι αυτοί οι κλόουν, που δεν μου επιτρέπουν να δουλέψω; Αν μου ζητούσαν σήμερα να επιστρέψω στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα ήταν προτιμότερο να το κάνω ως πρόεδρος ενός τηλεοπτικού καναλιού, αφού έτσι θα είχα περισσότερη δύναμη απ’ ό,τι οι επικεφαλής της UEFA».

Αλλά έχει μείνει και τίποτα όρθιο κάπου, από τις εξουσίες και τα παράκεντρα των ποδοσφαιρικών αποφάσεων; Όλα και όλοι αμφισβητούνται, καθώς υπηρετούν αυτό που λέμε… το συμφέρον τους!

Όπως παρατηρεί -σωστά-  ο Βίκτωρας "όταν πριν από 150 χρόνια με την επανάσταση του ‘21 ελευθερώθηκε η Ελλάδα από τους Τούρκους, διάφοροι φράγκοι ήλθαν για να νουθετήσουν τη χώρα μας και να τη βάλουν στο σωστό δικό τους δρόμο".

Κάτι ανάλογο με την άλωση της ΕΠΟ, από τον καιρό που ανίκανοι υπουργοί αντί να καθαρίσουν τους θεσμούς, φέρανε στη χώρα μας, τους νέο-κουτόφραγκους.

Έτσι εξηγείται και η επιμονή για την καραμέλα του Grexit. Γιατί οι λογής Χούμπελ και οι ορισθέντες με χρυσές αμοιβές Έλληνες και ξένοι, έχουν βρει τον μήνα που θρέφει τους ένδεκα στη χώρα των απολαύσεων...

Αλήθεια τι έκαναν όλοι αυτοί που ορίστηκαν από τη FIFA, την UEFA και την επαναστατική κυβέρνησης της χώρας, να εξομαλύνουν το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Απλούστατα το αποδέχτηκαν ως «χειραγωγημένο» και ευθύς υποκλίθηκαν στους βασιλιάδες των τούβλων!

Τι έκανες δηλαδή κύριε πρόεδρε της Επιτροπής Παρακολούθησης, πέρα από τα ταξιδάκια, το γέμισμα των λογαριασμών σου και τις απολαύσεις μιας πανέμορφης χώρας, να δικαιολογήσειςς την αποστολή σου, για να ζητάς Grexit;

Μήπως για να καλυφτείς, όπως οι Ελληνάρες κι οι άλλοι Γάλλοι Πορτογάλοι, Μαλτέζοι, Κοσοβάροι, που έγιναν πλούσιοι, στην πλάτη του κασίδη; "Αναψυχή" made in FIFA & UEFA; (Now we know sir...)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News