Πέτυχε το… γκολ της καριέρας του ο Κιάσσος!

Απόψεις
Πέτυχε το… γκολ της καριέρας του ο Κιάσσος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει… φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και η παρουσία του στην Γ΄ Εθνική είναι πολυτέλεια έστω κι αν έχει φτάσει να αγωνίζεται στα 42 του χρόνια!

Ο λόγος για τον Κώστα Κιάσσο που έχει δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα του Μυλοποτάμου στην φετινή της προσπάθεια . Η πλούσια ποδοσφαιρική του εμπειρία αλλά και η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Γιώργου Κόλτζου.

Οι άνθρωποι του Μυλοποτάμου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον έμπειρο αμυντικό αφού η ποδοσφαιρική του προσωπικότητα και ο επαγγελματισμός του έχει ανεβάσει τα standards στην ομάδα. Η διοίκηση εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ενώ με τα καλύτερα λόγια εκφράζονται και οι ποδοσφαιριστές για το κλίμα που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια και το γεγονός ότι κερδίζουν συνεχώς πράγματα από τον Κιάσσο.

Απλά ένα δείγμα, που έχει κάνει όμως την ποδοσφαιρική Ελλάδα να … παραμιλάει για την τεχνική του κατάρτιση, είναι το τέρμα που σημείωσε στο «Ζηρίνειο» στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Τι κι αν έχασε η ΑΕ Μυλοποτάμου; Το τέρμα με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Κώστας Κιάσσος ήταν απίστευτο! Ένα αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ πίσω από το χώρο του κέντρου… Λέτε να ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι σημείωσε το γκολ της καριέρας του, από πλευρά θεάματος… Την απάντηση μόνο ο ίδιος μπορεί να τη δώσει…

Απολαύστε το…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News