default-image

Η απίστευτη 12χρονη του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας!

Απόψεις
Η απίστευτη 12χρονη του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση της ημέρας σε επίπεδο αθλητισμού έρχεται, κατά την γνώμη μου, από τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας όπου μία 12χρονη πιτσιρίκα έκλεψε τις εντυπώσεις !

Ο λόγος για την αθλήτρια του Παλαιού Φαλήρου Γλυκερία Σκάγκου που κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στα 5 χιλ., πίσω από την Καρακατσάνη (17.57)και την Κυριακοπούλου(18:05) και να ανέβει στο βάθρο (19.52).

Η μικρούλα  μαθήτρια της έκτης τάξης Δημοτικού, έδειξε να μην πιστεύει την επιτυχία της, αφού είχε να συναγωνιστεί έμπειρες αθλήτριες. Δεν ήταν πάντως η μόνη που δεν πίστεψε στην 3η θέση αφού ακόμη και όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα, έδειχναν να μην το πιστεύουν... Αρκεί να πούμε ότι στην τηλεοπτική μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης αναφέρθηκε ως 3η η αμέσως επόμενη αθλήτρια. Κανείς δεν περίμενε ότι λόγω της ηλικίας της συμμετείχε στα 5 χιλ. και μάλιστα ότι κατάφερε να τερματίσει σε τόσο καλή θέση!

Η αλήθεια είναι ότι εξασφάλισε οριακά την συμμετοχή της, αφού στον αγώνα των 5χλμ. μπορούσαν να λάβουν μέρος αθλητές- τριες που γεννήθηκαν μέχρι και το 2006.

Το χειροκρότημα πάντως που κέρδισε όταν έγινε αντιληπτή η επιτυχία της,  της άξιζε  και με το παραπάνω αφού είχε τη θέληση και την πίστη να αγωνιστεί και να διακριθεί.

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη αθλήτρια σε ότι αφορά το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεγάλες αποστάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News