default-image

Από το Δήμο στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος – Τι έγραψε στην ανάρτηση του

Απόψεις
Από το Δήμο στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος – Τι έγραψε στην ανάρτηση του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόληψη σώζει ζωές. Αυτό το μήνυμα θέλησε να στείλει ο Δήμαρχος της Κρήτης που αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του.

Η πρόληψη σώζει ζωές. Αυτό το μήνυμα θέλησε να στείλει ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης που αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. 

Ο κ. Μπαριτάκης χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο και έχοντας πλέον όλα τελειώσει, ό ίδιος μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να απευθύνει το δικό του ευχαριστώ τόσο στους γιατρούς που στάθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα αλλά και στη σύζυγο και την οικογένεια του.

Άξιο αναφοράς και τα τελευταία λόγια του δημάρχου ότι η πρόληψη σώζει ζωές, ελάχιστος χρόνος για προληπτικές εξετάσεις δεν μας στοιχίζει τίποτα και μπορεί να κερδίσουμε πολλά.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Όλα καλά !!!!!! Με το σημερινό εξιτήριο αισθάνομαι την ανάγκη για ένα μεγάλο Ευχαριστώ: Στον ουρολόγο χειρουργό Σωτήρη Χαραμόγλη και τους Συνεργάτες τους τόσο για το ήθος και την Ανθρώπινη Συμπεριφορά τους όσο για τις άριστες πλήρες και επιτυχείς ιατρικές υπηρεσίες που μου παρασχέθηκαν. Τον καλό φίλο Βιαννίτη προσωπικό μου γιατρό ουρολόγο Μανώλη Λουλάκη για την σωστή διάγνωση- κατεύθυνση στήριξη και οδηγίες που έδωσε και δίνει. Όλες και όλους φίλους συνεργάτες γνωστούς που με οποιοδήποτε τρόπο βρέθηκαν κοντά αυτές τις μέρες. Την σύζυγό την οικογένειά και τους συγγενείς μου για την καθημερινή συμπαράσταση. Σας ευχαριστώ !!!!! Τελειώνω με ένα μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές, ελάχιστος χρόνος για προληπτικές εξετάσεις δεν μας στοιχίζει τίποτα και μπορεί να κερδίσουμε πολλά !!!!!

Το neakriti .gr εύχεται στον δήμαρχο ολόψυχα περαστικά και γρήγορα σιδερένιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News