default-image

Μα ούτε μια καφετέρια σε ολόκληρο παραλιακό μέτωπο;

Απόψεις
Μα ούτε μια καφετέρια σε ολόκληρο παραλιακό μέτωπο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μα είναι πραγματικά ωραίο να έχεις επιλογές και μάλιστα εκείνες να βρίσκονται κοντά σου.

Μα είναι πραγματικά ωραίο να έχεις επιλογές και μάλιστα εκείνες να βρίσκονται κοντά σου.

Για παράδειγμα ο Καράβολας βούλιαξε το Σαββατοκύριακο . Η… δίψα του κόσμου ήταν εμφανέστατη για μία όαση , για μία μικρή ανάσα, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, σε μεγάλους, σε μικρούς ακόμη και σε συμπαθή τετράποδα για τα οποία και έχει δημιουργηθεί σχετικός χώρος.

Αλλά ρε παιδιά ούτε μια καφετέρια να μην υπάρχει; Έτυχε να βρεθώ εκεί και να συνομιλήσω με ανθρώπους που πραγματικά είχαν και εκείνη την ίδια απορία. Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν εκεί κοντά κφετέριες .

Μα γιατί σε ολόκληρο παραλιακό μέτωπο να μην υπάρχει μία καφετέρια για τους χιλιάδες πολίτες που καθημερινά επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο για να αθληθούν αλλά και να χαλαρώσουν.

Εντάξει αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος είναι στην μία άκρη του Καράβολα, κοντά στο Παγκρήτιο, από την πλευρά του Γιόφυρου. Πρέπει να διανύσει μία ολόκληρη απόσταση για να πάρει ένα ρόφημα , είτε μιλάμε για καφέ, αναψυκτικό, έστω και ένα τσάι;

Ναι θα μου πείτε υπάρχει μία καντίνα αλλά γιατί όχι κάτι ποιο οργανωμένο;

Για το θέμα υπήρχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ κ. Μηνά Καπετανάκη, ο οποίος συμμεριζόμενος τις σκέψεις των πολιτών , υποστήριξε ότι είναι υπέρμαχος της συγκεκριμένης ιδέας και ότι θα κατατεθεί ανάλογη πρόταση και στο δημοτικό συμβούλιο.

Μακάρι να πάνε όλα καλά , αν αναλογιστεί κάποιος ότι μια τέτοια ενέργεια και θα προσφέρει χαρά στους πολίτες που περπατούν και περνούν όμορφες στιγμές εκεί αλλά και όποιος αναλάβει να φέρει εις πέρας μια τέτοια ενέργεια, θα του αποφέρει και τα σχετικά έσοδα.

Εμείς μένουμε στις διαβεβαιώσεις του κ. Καπετανάκη ότι θα… κυνηγήσει το θέμα αναμένοντας εξελίξεις τώρα μάλιστα που ανοίγει ο καιρός και ο κόσμος θα αρχίσει να αυξάνεται στον περίφημο Καράβολα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News