Ποδοσφαιριστής αγόρασε 10 σπίτια για τους συγγενείς του!

Ποδόσφαιρο
Ποδοσφαιριστής αγόρασε 10 σπίτια για τους συγγενείς του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν έφυγα από τη Μπόκα και υπέγραψα για την Κορινθίανς, πήρα το μισθό μου και αγόρασα 10 σπίτια για να τα δώσω στους θείους και τις θείες μου στη γειτονιά μου στο Μπουένος Άιρες»

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στην ευαισθησία και την αλληλεγγύη του  Κάρλος Τέβες, με τις σπουδαίες ενέργειες του να βοηθάει τους φτωχούς.

Αυτή τη φορά πάντως το τερμάτισε με μια εξαιρετική κίνηση που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN της Αργεντινής, όταν ρωτήθηκε να πει πιο ήταν  το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν πήρε τα χρήματα από την μεταγραφή του στην Κορίνθιανς.

Ο διάσημος  Αργεντινός, πήγε στην ομάδα της Βραζιλίας σε ηλικία 21 ετών και έγινε η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Να τι είπε:

    «Όταν έφυγα από τη Μπόκα και υπέγραψα για την Κορινθίανς, πήρα το μισθό μου και αγόρασα 10 σπίτια για να τα δώσω στους θείους και τις θείες μου στη γειτονιά μου στο Μπουένος Άιρες. Ήταν συναρπαστικό, ζήτησα από τον πατέρα μου να τα αγοράσει και να φτιάξει. Κάναμε ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι και παρέδωσα τα κλειδιά σε καθένα από αυτούς», τόνισε χαρακτηριστικά. 

    Ο Τέβες, είναι ο δεύτερος καλύτερος ξένος σκόρερ του συλλόγου με 46 γκολ.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος επιθετικός ήταν ο καλύτερα πληρωμένος παίκτης στον πλανήτη το 2017 χάρη στη μεταφορά εκατομμυρίων δολαρίων του στο κινεζικό πρωτάθλημα. Χάρη στη συμφωνία του με την Shanghai Shenhua, συγκέντρωσε 40 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Κι άλλοι τα έχουν, όχι όμως την τόση αγάπη που έχει πιστοποιήσει ο Τέβες για τους συνανθρώπους του!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News