Πού & Πότε

Θεατρική Παράσταση

«Σεργιανίζοντας με το Ζορμπά στο Παλιό Μεγάλο Κάστρο»

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 12:00 πμ, Κινηματοθέατρο Αστόρια

 Μια εξαιρετική παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο κινηματοθέατρο Αστόρια το Σάββατo 24 Mαρτίου 2018 στις 21.00 το βράδυ.

 Πρόκειται για τη μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει το Εργαστήρι Χορού ''Χορόσπιτο'' βασισμένη στο θεατρικό έργο του πολιτισμιολόγου Αγησίλαου Αληγιζάκη ''Σεργιανίζοντας με το Ζορμπά στο Παλιό Μεγάλο Κάστρο''.

Η παράσταση, που αποτελεί μουσικοχορευτική αναπαράσταση της εποχής που έζησε ο N. Καζαντζάκης, παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη κι οι εντυπώσεις που άφησε σε όσους την παρακολούθησαν ήταν εξαιρετικές!

Ερασιτέχνες χορευτές, μαθητές του Χορόσπιτου, αλλά και επαγγελματίες μουσικοί μας μετέφεραν σε εποχές αλλοτινές που τις νοσταλγούμε ακόμη κι εμείς που δεν τις ζήσαμε!

Ευρωπαϊκοί χοροί, (βαλς, ταγκό, πόλκα κι άλλες), μικρασιάτικοι καρσιλαμάδες, τσιφτετέλια κι αντικριστοί αλλά και  Καστρινοί συρτοί είναι μερικοί απ’ τους χορούς που παρουσίασε η ομάδα από το «Χορόσπιτο» και ξεσήκωσε τους θεατές!

 

 

Συμμετέχουν:

Σοπράνο: Δεβόρα Κιαγιαδάκη

Τενόρος: Άρης Σφακιανάκης

Μουσικοί: Mαρία Λούκα: (Τραγούδι )

 Μιχάλης Κώττης : ( Ούτι )

Ορέστης Μαυρόπουλος : ( Βιολί )

Γιώργος Ζαχαριουδάκης: ( Πιάνο )

 Βαγγέλης Τσαγκαράκης : ( Λαούτο-Μπουζούκι )

 Μανόλης Κανακάκης: ( Κανονάκι )

Κωστής Ατσαλάκης: ( Βιολί )

Κλεάνθης Ατσαλάκης : ( Λαούτο )

 Θεατρική Επιμέλεια: Μανόλης Κουκιαδάκης

 Είσοδος:12 ευρώ Προπώληση :10 ευρώ (Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης-Δισκοπωλείο Αεράκης) Φοιτητές -Πολύτεκνοι- Tρίτεκνοι -Άνεργοι -παιδικό ( άνω των 5 ): 8 ευρώ

ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια