Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, η προϋπόθεση της νέας αλλαγής!

Απόψεις
Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, η προϋπόθεση της νέας αλλαγής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανένα άλλο κόμμα δεν ανταποκρίθηκε ουσιαστικά σε αυτό το κάλεσμα

Λίγα 24ωρα μάς χωρίζουν από την κάλπη της 21η Μαΐου και απ’ όλα όσα έχουν γραφεί και ειπωθεί, τα διλήμματα και τα κριτήρια των πολιτών είναι πια σαφή.

*Γράφει ο Παντελής Πετσετάκης.

Την Κυριακή με την ψήφο μας χαράσσουμε την πορεία της χώρας για τα επόμενα χρόνια και δίνουμε περιεχόμενο στις πολιτικές που θέλουμε να εφαρμοστούν.

Ως ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. από την πρώτη στιγμή θέσαμε δημόσια τις προϋποθέσεις κυβερνητικής συνεργασίας στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας σε 12 βασικά σημεία για μία Ελλάδα ισχυρή, με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και κοινωνική δικαιοσύνη. Κανένα άλλο κόμμα δεν ανταποκρίθηκε ουσιαστικά σε αυτό το κάλεσμα. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας, γνωρίζοντας και οι δυο τους πολύ καλά ότι δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης που προτείνουμε, έχουν αποδοθεί σε έναν αγώνα για να σταματήσουν το ΠΑΣΟΚ, να ανακόψουν την άνοδό του, να στερήσουν από τους πολίτες τη δυνατότητα να αλλάξουν τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Δε θα τα καταφέρουν, θα μας βρουν απέναντί τους ακόμα πιο ισχυρούς και πιο αποφασισμένους. Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση κάθε μέρα τον αγώνα μας για μια νέα κοινωνική συμμαχία για την αλλαγή με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου: την υγιή επιχειρηματικότητα, τους μικρομεσαίους και τους αγρότες, τους νέους που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους, τους πολίτες που θέλουν ένα κράτος που παρέχει προστασία, ασφάλεια και ισότιμη πρόσβαση στα δημόσια αγαθά.

Το ΠΑΣΟΚ από την αρχή υπήρξε η μόνη ξεκάθαρη εναλλακτική απέναντι στο αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογική του ενίσχυση είναι η προϋπόθεση για την ανατροπή των ισορροπιών στο πολιτικό σκηνικό. Μόνο ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα μπορεί να διαμορφώσει τις προοπτικές διακυβέρνησης του τόπου υπέρ των συμφερόντων των πολιτών. Μακριά από τις αλαζονικές και καθεστωτικές αντιλήψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και την επικίνδυνη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί εμείς, το ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπούμε τις δυνάμεις των γνήσια προοδευτικών μεταρρυθμίσεων απέναντι στον ψευδεπίγραφο εκσυγχρονισμό των “ημετέρων” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπούμε τις δυνάμεις της γνήσιας αλλαγής για μια ανάπτυξη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης απέναντι στα τυχοδιωκτικά πειράματα και την ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και καλούμε νέους και παλιούς συντρόφους να δώσουμε όλοι μαζί την Κυριακή την απάντησή μας στην ανεπάρκεια, την αλαζονεία, τον καθεστωτισμό, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία που εκπροσωπούν οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων.

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., αλλάζουμε τη χώρα και την κοινωνία, δίνουμε δύναμη στη νέα αλλαγή, προοπτική και ελπίδα στους προοδευτικούς πολίτες!

* Ο Παντελής Πετσετάκης είναι υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News