Μανόλης Χουρσανίδης: «Η εκκωφαντική… σιωπή της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου»

Απόψεις
Μανόλης Χουρσανίδης: «Η εκκωφαντική… σιωπή της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επαναλαμβάνω δημόσια το αίτημα μου(το έχω ζητήσει και παλαιότερα με επιστολή μου) να διαγραφώ από την Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου γιατί ντρέπομαι και αρνούμαι να είμαι μέλος της!»

Όχι ότι με νοιάζει, αλλά… Μάλλον δεν είμαι… ο Κουφοντίνας(!), ούτε «διωκόμενος συνάδελφος» αλλά ούτε και «αγωνιστής» για να οργανώσει η τοπική Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου πορείες συμπαράστασης στα «δίκαια αιτήματα των μαθητών», να στείλει μακροσκελή ανακοινωθέντα και προτροπές για αγώνες και διεκδικήσεις…

*Του Μανόλη Χουρσανίδη

Μάλλον δεν είμαι πλέον «φασίστας» διευθυντής σχολείου που «έκοψε τις αλυσίδες» της κατάληψης του σχολείου του, για να ασχοληθεί μαζί μου η συνδικαλιστική μας ένωση. Μάλλον «οι αγώνες» των μαθητών αυτή τη φορά δεν είναι «δίκαιοι» και «κατά παραγγελία» για να υπάρξουν ανακοινώσεις συμπαράστασης και στήριξης από τους «δημοκράτες» και «μαχόμενους» αγωνιστές του προεδρείου της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου.

Όχι ότι με νοιάζει, αλλά… Ούτε και θα ήθελα να στηρίξουν την αυθόρμητη και ειλικρινή εκδήλωση αγάπης των μαθητών στο πρόσωπο μου, για να παραμείνω διευθυντής στο σχολείο. Θα το θεωρούσα υποκρισία, θεατρινισμό και απόπειρα καπήλευσης. Αλλά όταν λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με μικροπαραταξιακά και απαρχαιωμένα σκουριασμένα μυαλά τότε είσαι μικρόψυχος και ανήκεις σε άλλες εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. «Βράστε στο ζουμί σας» αγαπητοί «σωτήρες» της εκπαίδευσης και γυαλίστε λίγο τον «ξύλινο» και «ξεπερασμένο» χρονικά και αγωνιστικά λόγο σας, αναπαράγοντας «αγωνιστικές κραυγές» που επικροτούν Κουφοντίνες!

Εγώ πήρα άριστα στην αξιολόγηση από αυτούς που έπρεπε, τους μαθητές μου. Με στήριξαν και με έκαναν περήφανο με την ειλικρινή, εκ βάθους ψυχής, αγάπη τους. Εσείς αποδείξατε για άλλη μια φορά αυτό που πολλοί συνάδελφοι ομολογούν, πόσο μικρόψυχοι και μικρόμυαλοι είστε.

Επαναλαμβάνω δημόσια το αίτημα μου(το έχω ζητήσει και παλαιότερα με επιστολή μου) να διαγραφώ από την Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου γιατί ντρέπομαι και αρνούμαι να είμαι μέλος της!

*Ο Μανόλης Χουρσανίδης είναι Απερχόμενος Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου και Φιλόλογος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News