Η κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου πλησιάζει

Απόψεις
Η κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου πλησιάζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτή την κάλπη έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ένα μετρήσιμο και απτό έργο της Νέας Δημοκρατίας και στις υποσχέσεις που τάζει και πάλι η αξιωματική αντιπολίτευση. Εύκολες υποσχέσεις που κοστίζουν 46 δισ. ευρώ

Που θυμίζουν το 2015. Με τα σκισίματα των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τα νταούλια που θα βαράμε και θα χορεύουν οι αγορές. Σε αυτή την κάλπη έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία, που μετουσίωσε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της σε έργο, και στην αξιωματική αντιπολίτευση των μεγαλόστομων προεκλογικών παροχών, που γίνονται βαρύς λογαριασμός, που τον πληρώνει ακριβά η ελληνική κοινωνία.

Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους. Το κάναμε πράξη. Μειώσαμε πάνω από 50 φόρους. Μειώσαμε τις ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών. Προχωρήσαμε σε τρεις αυξήσεις του κατώτατου μισθού. Αυξήσαμε τις συντάξεις έπειτα από 12 χρόνια. Μειώσαμε την ανεργία, δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας, βελτιώσαμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Την καταστήσαμε φιλική στις επενδύσεις.

Πραγματικά εξωστρεφή. Μία οικονομία που έτρεξε το 2022 με ρυθμούς ανάπτυξης 5,9%. Όσα δεσμευτήκαμε έγιναν πράξη. Μέσα σε ένα δύσκολο διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Της οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της ενεργειακής κρίσης λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δύο παγκόσμιες κρίσεις όπου στηρίξαμε απόλυτα τα ελληνικά νοικοκυριά, τους εργαζόμενους, τις ελληνικές επιχειρήσεις. Που δεν αφήσαμε κανέναν πίσω. Που προστατεύσαμε κυρίως τους κοινωνικά ευάλωτους. Τους αδύναμους.

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου μία καθαρή νίκη. Μία καθαρή εντολή στη ΝΔ για να συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά. Μίας δήθεν «προοδευτικής» κυβέρνησης, προϊόν «πολιτικής τερατογένεσης». Στις εκλογές ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να πάει μπροστά. Θα εμπιστευθεί και πάλι τη μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την πρόοδο στη χώρα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News