Απόψεις

Χαρ. Μαμουλάκης: «Συμβουλές Άδωνι Γεωργιάδη - Πώς να απολύσετε τον εργαζόμενο σας»

«Με τέτοιου τύπου διχαστικές τακτικές, δεν πέτυχε ποτέ, κανένας, τον σκοπό του»

Με αφορμή τις διαδοχικές δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για απολύσεις εργαζομένων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, τώρα και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί επί της ουσίας τους εργαζόμενους με απολύσεις. Δεν διστάζει μάλιστα να δώσει και… συμβουλές στις επιχειρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούν, βήμα προς βήμα, προκαταβάλλοντας ακόμα και αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει να ανακαλέσει όπως η Υφυπουργός Εργασίας ή αν υπηρετεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο προετοιμασίας της κοινής γνώμης για την υλοποίηση των κρυφών σχεδίων του κ. Μητσοτάκη. Σε κάθε περίπτωση, τον καλούμε να σταματήσει τις απειλές και την εφαρμογή στρατηγικών κοινωνικού αυτοματισμού, που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως στην αντιμετώπιση της πανδημίας που βρίσκεται ξανά εκτός ελέγχου. Ας καταλάβουν επιτέλους στην Κυβέρνηση της ΝΔ, ότι τα δικά τους λάθη και τις παλινωδίες δεν πρέπει να τα χρεώνουν στους πολίτες.

Ας καταστρώσουν ένα σοβαρό πλάνο που θα πείσει τους φοβισμένους πολίτες να εμβολιαστούν και ας αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τη δέουσα υπευθυνότητα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Και με τέτοιου τύπου διχαστικές τακτικές, δεν πέτυχε ποτέ, κανένας, τον σκοπό του.».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια