«Η πρόταση δυσπιστίας αποκάλυψε το μέγεθος της κυβερνητικής αναλγησίας»

Απόψεις
«Η πρόταση δυσπιστίας αποκάλυψε το μέγεθος της κυβερνητικής αναλγησίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θέση του Χάρη Μαμουλάκη για τις εξελίξεις στη Βουλή

Στην πρόταση δυσπιστίας αναφέρθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Ηρακλείου και Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης σημειώνοντας:

«Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ολομέλεια της Βουλής, αποκάλυψε το μέγεθος της κυβερνητικής αναλγησίας που οδηγεί με συνοπτικές - αλλά και αντισυνταγματικές - διαδικασίες στην απώλεια της πρώτης και μοναδικής κατοικίας.

Όλα για τις τράπεζες. Αυτό είναι το δόγμα της ΝΔ που εφαρμόζει μνημόνια χωρίς μνημόνιο, αυτός είναι ο σκοπός που πρέπει να επιτευχθεί πάση θυσία. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, «θυσία» γίνεται το σπίτι κάθε εργαζόμενου ή άνεργου, αγρότη ή επαγγελματία, μικρού ή μικρομεσαίου, κάθε πολίτη που δοκιμάστηκε από την κρίση της προηγούμενης δεκαετίας και σήμερα βιώνει τις συνέπειες της νέας κρίσης της πανδημίας και μάλιστα, την ίδια στιγμή που σε χώρες της Ευρώπης αναστέλλουν πτωχεύσεις και ρευστοποιήσεις!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στην φτωχοποίηση της κοινωνίας. Χωρίς κανένα ενδοιασμό. Χωρίς κανέναν φραγμό. Γι’ αυτό και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετέχουμε στη δημιουργία ενός ευρύτατου κοινωνικού και πολιτικού μετώπου για να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Θα είμαστε απέναντι σε αυτή την καταστροφική πολιτική. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι σε κάθε πολίτη που οδηγείται στην απόγνωση. Κι όπως δήλωσε στη Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας: Δεσμευόμαστε στον ελληνικό λαό: Ο πρώτος νόμος που θα καταργηθεί μόλις επανέλθουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, θα είναι ο πτωχευτικός κώδικας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News