Προστατευτείτε από τις αρνητικές ενέργειες γύρω σας

Απόψεις
Προστατευτείτε από τις αρνητικές ενέργειες γύρω σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γράφει η Τάνια Ρούμκου

Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ότι η πλειοψηφία των ενεργειών γύρω μας, είναι αρνητικές.

Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα γεμίζει με αρνητικότητα, από τις άχρηστες και αρνητικές σκέψεις που κάνουμε και εξαγνίζεται αντίστοιχα από τις αγνές και καθαρές μας σκέψεις.

Εμείς και μόνο εμείς, είμαστε υπεύθυνοι για τον τρόπο σκέψης μας κι εμείς είμαστε υπεύθυνοι, για το πόσο επιτρέπουμε να μας επηρεάσουν, αυτές οι αρνητικές σκέψεις γύρω μας.

Χρειάζεται να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, από τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες μπορεί να μας επηρεάσουν ψυχικά και σωματικά, αλλά και να μας φέρουν προσωρινή κακοτυχία, αν δεν είμαστε σε θέση να υψώσουμε μία ασπίδα προστασίας γύρω μας. Η ασπίδα προστασίας μας, δεν είναι άλλη από τη Θεϊκή ενέργεια, που εξαγνίζει άμεσα όλους τους αρνητικούς και κακόβουλους κραδασμούς.

Στην πραγματικότητα, χρειάζεται να είμαστε σε συνεχή επίγνωση, σε μία εξυψωμένη συνειδητότητα, παρατηρώντας τί συμβαίνει γύρω μας και καθαρίζοντας κάθε αρνητικότητα μέσω των καλών μας ευχών και του Θεϊκού Φωτός. Αυτή η τακτική πάντα λειτουργεί και μας προστατεύει αιθέρια.

Υπάρχουν κάποιες ψυχές, που είναι πολύ αυστηροί κριτές μαζί μας και δεν εκλαμβάνουν την αγάπη και τις καλές μας ευχές. Προτιμούν να είναι υποχείρια του εγωισμού τους, από το να είναι δότες αγάπης και έτσι δεν είναι σε θέση να συντονιστούν με υψηλότερες ενέργειες, όπως είναι η αγνή ενέργεια της αγάπης. Επιλέγουν την εκδίκηση και την κακεντρέχεια, από την αγάπη.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Όταν έχουμε δώσει αληθινή αγάπη σε αυτές τις ψυχές, εξετάζοντας ειλικρινά και προσεκτικά πρώτα, εάν και εμείς έχουμε κάπου φταίξει, εάν όμως δεν έχουμε κάνει κάτι το μεμπτό προς αυτά τα άτομα, ενώ συνεχίζουμε να εκλαμβάνουμε τα βέλη της αρνητικότητάς τους, εύλογα η απόσταση, είναι μία συνετή κίνηση για την αιθέρια προστασία μας από μη καθαρές ενέργειες.

Καθώς και μία σοφή κίνηση για τη διατήρηση του αυτοσεβασμος μας. Βάζοντας ευγενικά όρια και κρατώντας μία υγιή απόσταση από αυτά τα άτομα, τα βοηθάμε να ωριμάσουν πνευματικά και να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή που χρειάζεται να φέρουν στην εσωτερική τους στάση.

Κι εμείς σίγουρα, έχουμε να πάρουμε κάποιο μάθημα στην παραπάνω περίπτωση, όπως το να δείξουμε περισσότερη ανεκτικότητα, αγάπη, συγχώρεση και φυσικά να έχουμε περισσότερη διάκριση την επόμενη φορά, πού θα δώσουμε το χρόνο και την ενέργειά μας.

Το σημαντικότερο από όλα όμως, είναι να κρατήσουμε ατόφιες τις καλές μας ευχές και την πίστη, ότι όλοι μας, στην ουσία της ύπαρξής μας, είμαστε αγνές ψυχές και είναι μείζονος σημασίας να κατανοήσουμε, ότι κάποιες φορές, όλοι μας χάνουμε την καλοσύνη μας και την καθαρότητα της ψυχής.

Η Συμπόνια και η Αποδοχή επίσης, είναι σημαντικές αξίες να αναδυθούν από εμάς, στις παραπάνω περιπτώσεις.

*Η Τάνια Ρούμκου είναι συντάκτρια- Ομιλήτρια-Συγγραφέας

www.spiritualitycorfu.com/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News