Χ. Μαμουλάκης: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις»

Απόψεις
Χ. Μαμουλάκης: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαξιώνεται η κρισιμότητα της κατάστασης»

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχωράει σε ανακοίνωση υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας από την Κυβέρνηση δημιουργεί σύγχυση και απαξιώνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού:

«Η αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού με τον τρόπο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Χωρίς σοβαρό σχεδιασμό, με αντικρουόμενες αποφάσεις και στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας» το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δημιουργείται σύγχυση και να απαξιώνεται η κρισιμότητα της κατάστασης.

Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την νέα περίοδο οικονομικής ύφεσης στην οποία έχουμε εισέλθει, θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Επιβάλλεται ο κ. Μητσοτάκης και το πανάκριβο «επιτελικό» του κράτος, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Πριν να είναι πολύ αργά για την κοινωνία μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News