Απόψεις

Χ. Μαμουλάκης: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις»

«Απαξιώνεται η κρισιμότητα της κατάστασης»

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχωράει σε ανακοίνωση υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας από την Κυβέρνηση δημιουργεί σύγχυση και απαξιώνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού:

«Η αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού με τον τρόπο που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Χωρίς σοβαρό σχεδιασμό, με αντικρουόμενες αποφάσεις και στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας» το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να δημιουργείται σύγχυση και να απαξιώνεται η κρισιμότητα της κατάστασης.

Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την νέα περίοδο οικονομικής ύφεσης στην οποία έχουμε εισέλθει, θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Επιβάλλεται ο κ. Μητσοτάκης και το πανάκριβο «επιτελικό» του κράτος, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Πριν να είναι πολύ αργά για την κοινωνία μας».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια