Απόψεις

Χ. Μαμουλάκης: «Η ΝΔ φοβάται τη φωνή της κοινωνίας»

Δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το νοσομοσχέδιο για τις συναθροίσεις

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις», ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 «Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., χρησιμοποιώντας το νομικό οπλοστάσιο της δικτατορίας, επιχειρεί με ένα νομοσχέδιο - ντροπή για τη Δημοκρατία, να περιορίσει και να ποινικοποιήσει το Συνταγματικό δικαίωμα της συνέρχεσται. Ο κ. Μητσοτάκης δεν πτοείται από την κριτική και τις προειδοποιήσεις των θεσμικών φορέων, όπως για παράδειγμα της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, της συντονιστικής επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, ή της Ένωσης Εισαγγελέων.

Βλέπει ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας εξαντλείται, η οικονομία καταρρέει, η ανεργία εκτοξεύεται. Και αντί να λάβει μέτρα υποστήριξης της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, επιχειρεί να γυρίσει το ρολόι του χρόνου στις πιο σκοτεινές μέρες της ελληνικής ιστορίας, στο καθεστώς του κράτους - χωροφύλακα. Ο λόγος είναι προφανής. Φοβάται τη φωνή της κοινωνίας. Του διαφεύγει όμως μια σημαντική «λεπτομέρεια»: Όποια μεθόδευση κι αν χρησιμοποιήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι «άριστοι» του «επιτελικού» κράτους της ΝΔ, νικητής στο τέλος θα είναι η κοινωνία!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια