Απόψεις

«Ένας χρόνος ΝΔ ήταν αρκετός»

«Ένας χρόνος ΝΔ, ήταν αρκετός για να ενισχυθούν με κάθε τρόπο οι λίγοι και ισχυροί»

Αναφορικά με την συμπλήρωση ενός έτους κυβέρνησης της ΝΔ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε σε δήλωση ενώ μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «Ένας χρόνος με Κυβέρνηση ΝΔ, ήταν αρκετός για να ξαναγυρίσουμε στην ύφεση και μάλιστα πριν από την έναρξη της πανδημίας».

Αναλυτικά η δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ:

 «Ένα χρόνο πριν, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μια χώρα εκτός μνημονίων, τακτοποιημένη και νοικοκυρεμένη, με 12 συνεχόμενα 3μηνα ανάπτυξης, αποθεματικό 37 δις, ρυθμισμένο χρέος, δρομολογημένες διαδικασίες για την αύξηση μισθών και την φορολογική αποκλιμάκωση.

Ένας χρόνος με Κυβέρνηση ΝΔ, ήταν αρκετός για να ξαναγυρίσουμε στην ύφεση και μάλιστα πριν από την έναρξη της πανδημίας. Αρκετός για να καταστρατηγηθούν εργασιακά δικαιώματα από τους ίδιους ανθρώπους που τα ισοπέδωσαν την περίοδο 2010 – ‘14.

Αρκετός για να δουν το φως της δημοσιότητας μια σειρά από σκάνδαλα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκαν ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας με διαδικασίες εξπρές και απευθείας αναθέσεις σε κομματικούς φίλους.

Αρκετός για δεχθούν σημαντικά πλήγματα ο πρωτογενής τομέας, το περιβάλλον, το κράτος πρόνοιας, η παιδεία, ο πολιτισμός, οι επενδύσεις, η αυτοδιοίκηση, ο τουρισμός, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένας χρόνος ΝΔ, ήταν αρκετός για να ενισχυθούν με κάθε τρόπο οι λίγοι και ισχυροί γαλάζιοι «ημέτεροι» και να αφεθούν στην τύχη τους οι πολλοί και αδύναμοι. Και να δει ξανά η κοινωνία το πραγματικό, σκληρό πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης δεξιάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια