Καταγγελία της «AMAZE HOLIDAYS» για τους ελέγχους στα αεροδρόμια της Κρήτης

Απόψεις
Καταγγελία της «AMAZE HOLIDAYS» για τους ελέγχους στα αεροδρόμια της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρώτο κρούσμα ως «γυναίκα από τη Ρουμανία»

Με επιστολή του ο γενικός διευθυντής της AMAZE HOLIDAYS κ. Γρηγόρης Τουτουδάκης, καταγγέλει αρρυθμίες και καθυστερήσεις στην διενέργεια τεστ στους τουρ΄σιτες από την Ρουμανία στα αεδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.

Ως γνωστόν, η  AMAZE HOLIDAYS S.A αντιπροσωπεύει τον Tour Operator CHRISTIAN TOUR ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά της Ρουμανίας με πτήσεις σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρει η επιστολή:

«Με την έναρξη της τουριστικής σαιζόν 1/7 πραγματοποίησε πτήσεις σε Ηράκλειο & Ρόδο με charter flights της AEGEAN.

Ενώ είχαμε ενημερώσει τον συνεργάτη μας και αυτός με την σειρά του τους πελάτες, ότι θα υπάρχουν Sampling Random COVID tests τελικά και στα 2 αεροδρόμια πραγματοποιήθηκαν τεστ στο σύνολο των επιβατών. Ο αρνητικός αντίκτυπος δημιουργήθηκε κυρίως για τις συνθήκες και χρόνο αναμονής μέχρι την διενέργεια των τεστ, καθώς και από την διαπίστωση των πελατών ότι οι επιβάτες που έφτασαν ταυτόχρονα μαζί τους με άλλες πτήσεις, από άλλες χώρες, είχαν διαφορετική αντιμετώπιση.

Μην έχοντας κάποια επίσημη πληροφόρηση για τον λόγω που συμβαίνει αυτό,  ελπίζαμε ότι αποτέλεσε ατυχές γεγονός να επιλεχθούν δειγματοληπτικά οι δικές μας πτήσεις.

Δυστυχώς στις 4/7 τόσο στο αεροδρόμιο Χανίων όσο και στου Ηρακλείου επαναλήφθηκε η  ίδια διαδικασία με έλεγχο στο σύνολο των επιβατών των πτήσεών μας.

Θα παρακαλούσα λοιπόν κάποιο υπεύθυνο να μας δώσει επίσημες απαντήσεις για να μπορέσουμε με τον συνεργάτη μας να διαχειριστούμε το αρνητικό κλίμα που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στην αγορά της Ρουμανίας το οποίο αποτυπώνεται τόσο στην πτώση της ροής νέων κρατήσεων, όσο και στον αυξανόμενο αριθμό ακυρώσεων από τις υπάρχουσες κρατήσεις.

Πέραν τον παραπάνω θα ήθελα να παρατηρήσω ότι υπήρξε σήμερα σωρεία δημοσιευμάτων για το πρώτο κρούσμα COVID σε τουρίστα στην Ελλάδα, με τίτλο «Τουρίστρια από την Ρουμανία».

Θα σας παρακαλέσω για την περαιτέρω διερεύνηση της πληροφορίας μιας και την Πέμπτη 2/7 δεν υπήρξε καμία πτήση από Ρουμανία και πιθανότατα η κυρία, μολονότι έχει Ρουμάνικο διαβατήριο, ταξίδεψε από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και όχι από την Ρουμανία».

Και καταλήγει ο κ. Τουτουδάκης: «Στην περίοδο που διανύουμε, ο πόλεμος εντυπώσεων δυστυχώς έχει σοβαρές επιπτώσεις στις προσπάθειες που κάνουμε όλοι μας για να διασώσουμε ότι μπορούμε από την φετινή σαιζόν».

Πηγή: money-tourism.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News