Απόψεις

Χ. Μαμουλάκης: «Υπουργικές διαρροές για τον ΒΟΑΚ, αλλά ούτε λέξη για την κάθοδο του Υπουργού»

«Περιμένουμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να ασχοληθεί σοβαρά με τον ΒΟΑΚ. Χωρίς προχειρότητες και ερασιτεχνισμούς»

Αναφορικά με τις Υπουργικές διαρροές για τον ΒΟΑΚ καθώς και την αναμενόμενη κάθοδο του Υπουργού στην Κρήτη τον Αύγουστο, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, υποστηρίζει ότι «η τοπική κοινωνία εξακολουθεί να παραμένει χωρίς επίσημη ενημέρωση και να γίνεται αποδέκτης «υπουργικών διαρροών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή γενικόλογες διαρροές που έγιναν τις τελευταίες ώρες από το Υπουργείο Υποδομών και αφορούν το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΒΟΑΚ, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο θλίψη προκαλούν, και καμία λύση δεν δίνουν, οι τελευταίες διαρροές του Υπουργείου Υποδομών, σχετικά με το μέλλον ενός εκ των πλέον σημαντικών αναπτυξιακών έργων για τον τόπο μας, αυτό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Ενώ περιμένουμε από τον Αύγουστο του ‘19 τον κ. Καραμανλή, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, να έρθουν στην Κρήτη και να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους κι ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα – κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που είχα καταθέσει προς τον κ. Καραμανλή – μάθαμε ότι συνεχίζονται οι διαγωνισμοί που ξεκίνησε η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η τοπική κοινωνία εξακολουθεί να παραμένει χωρίς επίσημη ενημέρωση και να γίνεται αποδέκτης «υπουργικών διαρροών».

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να ασχοληθεί σοβαρά με τον ΒΟΑΚ. Χωρίς προχειρότητες και ερασιτεχνισμούς. Το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, που μπήκε σε τροχιά υλοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί μια ιστορική εκκρεμότητα της κεντρικής διοίκησης προς τον τόπο μας. Οι καθυστερήσεις και οι δικαιολογίες δεν είναι πλέον αποδεκτές».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια