ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει τη λίστα με τα ποσά σε ΜΜΕ»

Απόψεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης κρύβει τη λίστα με τα ποσά σε ΜΜΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση για το επίμαχο ζήτημα

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβει τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και σημειώνει πως «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα Μέσα, υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα».

Στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θυμίζει» στον κ. Μητσοτάκη ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε, ώστε οι διαφημιστικές δαπάνες, ακόμα και των τραπεζών, να δημοσιεύονται προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Ούτε μοίραζε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα Μέσα, χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο, ούτε έδινε χρήματα παράνομα σε sites εκτός online Μητρώου media, ούτε έκρυβε ενοχικά τη λίστα με το πού πήγαν τα λεφτά».

Απευθύνει, τέλος, στον κ. Μητσοτάκη το ερώτημα «αν θα ζητήσει την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ή θα τον καλύψει, μετακινώντας τον απλά σε άλλη θέση, γιατί ό,τι έκανε ήταν κατ' εντολή πρωθυπουργού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News