Απόψεις

Χ.Μαμουλάκης: «Καθυστερήσεις, ζημιές και προχειρότητες στις διαδικασίες για το αεροδρόμιο Καστελίου»

«Είναι αδιανόητο ότι ακόμα και σήμερα παραμένουν ιδιοκτήτες γης χωρίς να έχουν λάβει την αποζημίωση

Σχετικά με τις διαδικασίες για το αεροδρόμιο Καστελίου και την καθυστέρηση της καταβολής των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες γης που απαλλοτριώνεται για την κατασκευή του μεγάλου έργου, προχώρησε σε δήλωση ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ζήτημα της καθυστέρησης καταβολής των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες γης που απαλλοτριώνεται για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, τις ζημιές που έχουν γίνει σε περιουσίες, αλλά και την γενικότερη προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται από την Κυβέρνηση το σημαντικό αυτό έργο, επισημαίνει με δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

«Ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για την προχειρότητα με την οποία εξελίσσεται ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα, όχι μόνο για την Κρήτη, αλλά για όλη την Ελλάδα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας:

«Είναι αδιανόητο ότι ακόμα και σήμερα παραμένουν ιδιοκτήτες γης χωρίς να έχουν λάβει την αποζημίωση της απαλλοτρίωσης, όπως επίσης και ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο έργο με τη δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλει το μέγεθος και η σπουδαιότητά του και παραμένουμε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, έτσι ώστε οι λογικές και απόλυτα δίκαιες απαιτήσεις τους, να ικανοποιηθούν άμεσα από τα αρμόδια Υπουργεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια