Απόψεις

Κώστας Μαμουλάκης: Τα καλύτερα... έρχονται!

"Για την επόμενη μέρα που πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους" αναφέρει ο κ. Μαμουλάκης

Λίγο πριν την κάλπη της 26ης Μαΐου ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης κάνει έναν σύντομο απολογισμό και ζήτησε από τους δημότες να ψηφίσουν το συνδυασμό του. 

Όπως αναφέρει ήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι»:

"Ο απολογισμός μας ολοκληρώθηκε, οι προτάσεις μας για την επόμενη ημέρα κατατέθηκαν, ο διάλογός μας ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός και πλέον ο λόγος έρχεται σε εσένα.

Σε εσένα που με την ψήφο σου την ερχόμενη Κυριακή αποφασίζεις για το μέλλον του τόπου μας. Για το αύριο του Μαλεβιζίου. Για την επόμενη μέρα, που πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για τον κοινό σκοπό: Να συνεχιστεί η προσπάθεια, να ολοκληρωθεί το πλάνο ανάπτυξης, να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο τόπος μας, να ωφεληθούν τα μέγιστα οι κάτοικοί του. Εσύ δηλαδή!

Προσωπικά, είμαι έτοιμος να συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την υλοποίηση του οραματικού σχεδίου μας για το Μαλεβίζι. Του πλάνου ανάπτυξης που παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, μας βοήθησε να κρατηθούμε όρθιοι και δυνατοί. Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Όραμα και αισιοδοξία. Να υποστηρίξουμε τους αδύναμους, να εγγυηθούμε την ενότητα του Μαλεβιζίου απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μαζί με μια αξιόπιστη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, νέων και έμπειρων, με ενθουσιασμό και όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, ζητάμε από εσένα τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίσαμε. Από τα μεγάλα έργα υποδομών, μέχρι τα καθημερινά και σημαντικά.

Και σου υπόσχομαι ότι τα καλύτερα… έρχονται!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια