«Η εκλογή Κονδυλάκη θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας εποχής στην Βιάννο

Απόψεις
«Η εκλογή Κονδυλάκη θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας εποχής στην Βιάννο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Να του δώσουμε την σκυτάλη ή να παραμείνουμε στο γνώριμο κατεστημένο;"

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι κάτοικοι του Δήμου Βιάννου έχουν την τύχη και την πολυτέλεια ταυτόχρονα, ένας νέος άνθρωπος με όραμα, με κέφι για σκληρή δουλειά, με φρεσκάδα, με ιδέες και λύσεις που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον τόπο, να θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία των δημοτών, από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.

Γράφει ο Εμμανουήλ Γ. Λουλάκης - Φυσικοθεραπευτης MSc.OMT, Cert.MDT.

Ο Μπάμπης Κονδυλάκης, μόνιμος κάτοικος του Δήμου Βιάννου και γνώστης των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την ζωή των κατοίκων όλων των ηλικιών, με γνώμονα την αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και κατοικεί αλλά και τους ανθρώπους του, είναι έτοιμος, με σοβαρότητα, διαφάνεια και πάθος, να πραγματοποιήσει με συνέπεια το όραμά του για έναν Δήμο βιώσιμο, οικονομικά εύρωστο, δημογραφικά δυνατό, έναν Δήμο-Πρότυπο.

Όπως λέει ο ίδιος, στις προτάσεις της παράταξης «ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» - της οποίας ηγείται: “Οι λύσεις μας δεν περιλαμβάνουν «μαγικά ραβδιά». Προϋποθέτουν, όμως, οικειοποίηση του κάθε προβλήματος, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ισότητα στην αντιμετώπισή τους, καθώς και -κυρίαρχα- ιεράρχηση των προτεραιοτήτων με δεδομένες τις δυναμικές της κάθε τοπικής κοινωνίας. Η διασύνδεση των Πυλώνων: ιστορίας/πολιτισμού - τουρισμού -  πρωτογενούς τομέα και μεταποίησης, θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα κινηθούμε μετά την 26η Μαΐου”.

Η εκλογή του Μπάμπη Κονδυλάκη, ως Δημάρχου του Δήμου Βιάννου, θα σηματοδοτήσει την αλλαγή, θα αποτελέσει την αρχή μίας νέας, σύγχρονης πορείας του Δήμου μας, με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Να του δώσουμε την σκυτάλη ή να παραμείνουμε στο γνώριμο κατεστημένο; Να αρκεστούμε στο παλιό ή να δώσουμε μια ευκαιρία σε κάτι νέο; Να μείνουμε παθητικά αγκυλωμένοι στην απαξίωση ή να αφεθούμε στην ορμητική πνοή ενός νέου και ελπιδοφόρου ανέμου; Οι άνθρωποι εκ φύσεως στεκόμαστε με επιφύλαξη μπροστά στο καινούριο και την αλλαγή. Πού θα ήμασταν όμως σήμερα αν κανείς δεν είχε τολμήσει; Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News