Απόψεις

Αεροδρόμιο Καστελίου: «Να γίνει έργο ενότητας και κοινής ωφέλειας»

Ο Μανώλης Φραγκάκης για το αεροδρόμιο Καστελίου

Ένα έργο για τον τόπο μας και την Κρήτη που θα έπρεπε να ενώνει τους δημότες, ο σημερινός δήμαρχος και η ομάδα του, εντός κι εκτός του Δήμου, έχουν καταφέρει να προκαλεί σημαντικές αντιδράσεις, διχασμό και να αμαυρώνει ακόμη και ημέρες χαράς και κεφιού.

Γράφει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Περδιάδος, κ. Μανώλης Φραγκάκης*

Η πραγματικότητα για το αεροδρόμιο Καστελλίου, δυστυχώς για το νυν Δήμαρχο, δεν είναι αυτή των λαμπερών πρωτοσέλιδων και των εκδηλώσεων χαράς με κομματικούς και κυβερνητικούς παράγοντες. Πίσω από τα φώτα οι δημότες μας ανησυχούν προβληματίζονται και αγωνιούν για τις άγνωστες γι’ αυτούς συνέπειες.

Ο διάλογος ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τους δημότες επιβάλλεται να γίνεται μόνο με επιχειρήματα κι όχι με «γροθιές» και πρακτικές παλαιών δεκαετιών.

Οφείλουμε όσο είναι ακόμη καιρός να διορθώσουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε το έργο αυτό να ωφελήσει και να εξυπηρετήσει τους πολλούς κι όχι τους λίγους, τους πολίτες και όχι τους εργολάβους, το σύνολο των δημοτών και όχι όσους είναι στην «αυλή» του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Για εμάς, στην παράταξη "Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας", αυτή θα είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Μακριά από τη βία, η οποία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται, πολλώ δε μάλλον από τη Δημοτική αρχή, μπορούμε ακόμη να κάνουμε το ήδη υπογεγραμμένο έργο του αεροδρομίου να αλλάξει χαρακτήρα. Μπορούμε ακόμη και τώρα και με τη δική σας στήριξη, να το μετατρέψουμε από ένα έργο διχασμού σε ένα έργο ενότητας και κοινής ωφέλειας.

* Ο κ. Μανώλης Φραγκάκης είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Περδιάδος, επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» και Γεωπόνος - Α' αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Σχόλια