default-image

Γ.Στεφάνου: Ετοιμάζουν νέο hotspot στη Μυτιλήνη

Κρήτη
Γ.Στεφάνου: Ετοιμάζουν νέο hotspot στη Μυτιλήνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δρόμους αύριο οι παραγωγικοί φορείς στη Λέσβο διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του ΦΠΑ σε ένα νησί που έχει δεχτεί το μεγάλο βάρος της προσφυγικής κρίσης καθώς φιλοξενεί 9.000 άτομα παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου από την κυβέρνηση.

5 Δεκεμβρίου η απόβαση των φορέων στο αρμόδιο Υπουργείο.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, ζητά παράλληλα με επιστολή της η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αναφέροντας ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ελλοχεύει τον κίνδυνο πρόκλησης εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το LesvosPost.com η αδυναμία διαχείρισης του προσφυγικού φέρνει σχέδιο για τη δημιουργία νέου hotspot 70 χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη και την εγκατάσταση νέων οικίσκων για την αντιμετώπιση των Χειμωνιάτικων καιρικών συνθηκών.

Αναφορικά με το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ Αφγανών μεταναστών στο νησί ο δημοσιογράφος Γιώργος Στεφάνου από το  LesvosPost.com είπε στο Ράδιο 98,4 ότι  εντός του σπιτιού που διέμεναν η αστυνομία βρήκε δύο καλάσνικοφ και μαχαίρια που εξετάζονται στα εργαστήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News