default-image

Γιάν. Φέρτης: Είμαι προετοιμασμένος για όλα

Πολιτισμός
Γιάν. Φέρτης: Είμαι προετοιμασμένος για όλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εθνικό Θέατρο έρχεται στην Κρήτη, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συγχρόνως αινιγματικά έργα του Ευριπίδη, την «Άλκηστη», με τη σκηνοθετική υπογραφή της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αποτελούν το κάστ της παράστασης, ο Γιάννης Φέρτης που ενσαρκώνει τον Φέρη, πατέρα του Άδμητου  (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος).

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε στο δελτίο πολιτισμού του Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη.  Απλός και ταυτόχρονα εξαιρετικά ισορροπημένος, αναφέρθηκε στο αινιγματικό αυτό έργο του Ευριπίδη , τους νέους συναδέρφους του αλλά και στη καριέρα του που μετρά ήδη 58 χρόνια.

 «Πιθανών να φτάσω και τα 60. Πιθανών και όχι!» είπε ο Γιάννης Φέρτης και πρόσθεσε  «Έχω μεγαλώσει, δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Μπορεί να πω  δεν αντέχω άλλο, μπορεί να αναγκαστώ. Μπορεί να φύγω κι από τη ζωή ..Εγώ είμαι προετοιμασμένος για όλα.»

Σε μια κριτική του εαυτού του ο κ. Φέρτης ανέφερε πως έχει παίξει σε πολλά έργα και πρώτους ρόλους. Σε άλλους όπως αναφέρει έπαιξε μέτρια, σε άλλους συμπαθητικά κι άλλους καλά. «Πάρα πάρα πολύ καλά, δεν έχω παίξει κανένα! Δεν είμαι αυστηρός, απλά ξέρω τι έχω κάνει!» δηλώνει γελώντας.

Ακούστε ολόκληρο το δελτίο πολιτισμού του Ράδιο984 με το Γιάννη Φέρτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News