default-image

Νίκος Ξυδάκης : Τείχος Μοχθηρότητας από τους Δανειστές

Απόψεις
Νίκος Ξυδάκης : Τείχος Μοχθηρότητας από τους Δανειστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι πλέον φανερό, ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα ενιαίο τείχος μοχθηρότητας από τους δανειστές που στόχο έχει να εκμεταλλευτεί  και τιμωρητικά το υπόδειγμα της Ελλάδας, λέει στον 9.84 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

Άρα, το τέλος της διαπραγμάτευσης που θα δώσει λίγα τελικά στην Ελλάδα , υποδηλώνει την ανάγκη μία εθνικής συνεννόησης κατ΄ελάχιστο , πάνω σε βασικούς άξονες παραγωγικής ανασυγκρότησης  με ορίζοντα 20ετίας, αφού είναι προφανές ότι παρά τις αλλαγές κυβερνήσεων , η περιδίνηση στο σπιράλ της ύφεσης επί μια οκταετία συνεχίζεται.

 Κατά τον κ. Ξυδάκη , χωρίς σχέδιο και αποφασισμένο λαό για ρήξεις, στο ιδιαίτερα σύνθετο γεωπολιτικά περιβάλλον που είναι η Ελλάδα, είναι εξαιρετικά συζητήσιμο πόσο  επιθετικά θα μπορούσε να σταθεί μια χώρα όπως η Ελλάδα. Ταυτόχρονα όπως είπε, την ώρα που όλο και περισσότεροι εντός και εκτός  Ευρώπης αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα πληρώνει την κόντρα του ΔΝΤ με τις εμμονές του Βερολίνου, είναι λυπηρό που μόνο η ελληνική αντιπολίτευση θεωρεί  υπεύθυνη για την κατάσταση την ελληνική κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News