default-image

Θ. Μίχος: Κράτα το show

Πολιτισμός
Θ. Μίχος: Κράτα το show

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Κρήτη βρίσκεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, ο Θεοδόσης Μίχος προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο του στα Public Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Πρόκειται για το πρώτο του συγγραφικό έργο με τίτλο "Κράτα το σόου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books.

«Το βιβλίο αφορά σε «18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες» οι οποίες ξετυλίγονται με αφορμή συναυλίες σε διάφορα σημεία του κόσμου, από το Βόλο μέχρι την Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, στις οποίες εγώ ήμουν παρόν», είπε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη, ο συγγραφέας.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα βιβλίο μέσα από το οποίο θα μάθει ο αναγνώστης «στιγμες» αυτών των συναυλιών. «Οι συναυλίες απλά είναι η αφορμή για να ξετυλίξει ο πρωταγωνιστής την ιστορία που θέλει να πει.», αναφέρει ο κ.Μίχος

Ο Θεοδόσης Μίχος θα βρίσκεται στο Public Ηρακλείου για να παρουσιάσει το βιβλίο του το βιβλίο του "Κράτα το σόου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 19.00.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν και οι Βαγγέλης Αλεγκάκης (ιδιοκτήτης Blow Up Bar), Nίκος Κατζιλάκης (δημοσιογράφος, διοργανωτής Monitor Fest), Σάντρα Οντέτ Κυπριωτάκη (δημοσιογράφος), Στέλιος Παπαρδέλας (φωτογράφος).

Στα Χανιά η παρουσίαση θα γίνει στο Ride (Δασκαλογιάννη 52), αύριο Σάββατο και ώρα 19.00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News