default-image

Σ. Κοτρώτσος: Να αφήσουν όλοι ήσυχη τη δικαιοσύνη

Κρήτη
Σ. Κοτρώτσος: Να αφήσουν όλοι ήσυχη τη δικαιοσύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Βουλής, λίγο μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων, με αντικείμενο τη στελέχωση των κενών θέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, δίνοντας το ρεπορτάζ στο Ράδιο984 και το Γιώργο Σαχίνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του θα καταγγείλει μεταξύ άλλων κάποιους καναλάρχες οι οποίοι προσπαθούν να παρέμβουν στη δικαιοσύνη.

«Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να αφήσουν όλοι ήσυχη τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», ανέφερε σημειώνοντας πως όλες οι πλευρές έχουν «βάλει το χέρι στο μέλι».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού το επόμενο διήμερο , ο δημοσιογράφος ανέφερε πως δύσκολα θα επιβεβαιωθεί η φήμη, με δεδομένο το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες. Η συζήτηση για το ελληνικό δημόσιο χρέος αν δεν ανοίξει έστω και με ένα μεσοβέζικο τρόπο στα πλαίσια της πρότασης Ρέγκλινγκ τον περασμένο Μάιο , τότε είναι προφανές ότι στην Ελλάδα θα δρομολογούνται πολιτικές εξελίξεις.

Ήδη η κίνηση Φωτήλα στο Ποτάμι , όπως είπε καταλήγοντας ο Σ.Κοτρώτσος , σηματοδοτεί ότι κάποιοι βουλευτές του κόμματος βιάζονται περισσότερο από το ίδιο το κόμμα στην υλοποίηση της απόφασης για συνεργασία με τη ΝΔ .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News