default-image

Π.Σγουρίδης στο Ράδιο 9,84: ''Αναγκαίο Καλό οι ΑΝΕΛ''

Κρήτη
Π.Σγουρίδης στο Ράδιο 9,84: ''Αναγκαίο Καλό οι ΑΝΕΛ''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''Είμαστε το Αναγκαίο Καλό στη συγκυβέρνηση της χώρας. Για τους ΑΝΕΛ υπάρχουν όρια και κόκκινες γραμμές. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες η καθημερινότητα των οποίων υπό τις παρούσες συνθήκες τους  λειώνει'' είπε στο Ράδιο  9,84 ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, που αύριο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για την Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πρόσθεσε πως οι πολιτικοί πρέπει να στέκονται με ειλικρίνεια δίπλα στους πολίτες  και να παλεύουν μαζί τους για την έξοδο της χώρας από την κρίση, καθώς η απόφαση των κομμάτων τον Αύγουστο του 2015 - πλην ΚΚΕ και ΧΑ  - και οι εκλογές στη συνέχεια, δεν αμφισβητείται .

Για τον αγροτικό χώρο ανέφερε πως οι ομάδες παραγωγών και το brand name των προϊόντων είναι μονόδρομος αλλά και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν αίτημα καλλιέργειας μεταλλαγμένων στη χώρα.

Σημειώνεται ότι αύριο 1η Οκτωβρίου στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οποία θα μετέχουν στελέχη του κόμματος από όλη την Κρήτη, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το Νοέμβριο στην Αθήνα.

Στο Ηράκλειο για την προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη οι:

Παναγιώτης Σγουρίδης, π.Υπουργός, Πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Νικόλαος Μαυραγάνης, π.βουλευτής, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Ερευνών «Εθνική Αναδημιουργία» (Ι.Γ.Μ.Ε.Α.).  

Αθανάσιος Μπέλτσος, Αναπληρωτής Γραμματέας και Γραμματέας Οργανωτικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News