default-image

Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους για τις αποζημιώσεις (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Κρήτη
Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους για τις αποζημιώσεις (ΗΧΗΤΙΚΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκαρπη η συνάντηση των αγροτών του Ηρακλείου με τη διοίκηση του ΕΛΓΑ, με φόντο το θέμα των αποζημιώσεων από τις καταστροφές που υπέστησαν οι  καλλιέργειες.

Ο ΕΛΓΑ εμμένει στην άποψη του για αποζημιώσεις μέσω ΠΣΕΑ, κάνοντας λόγο για ακαρπία στις περισσότερες περιπτώσεις και όχι για σχοινοκαρπία και καταστροφή του καρπού από φυσική καταστροφή.

Μετωπική σύγκρουση για το θέμα βουλευτών με τον Βαγγέλη Αποστόλου.

Εριστική η συμπεριφορά του αντιπροέδρου του οργανισμού απέναντι στον Πρίαμο Ιερωνυμάκη και στην επιμονή του για το δίκαιο αίτημα των παραγωγών καθώς τον προειδοποίησε ότι θα φωνάξει την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει.

''Είμαστε αποφασισμένοι και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί'' λέει στο Ράδιο 9,84 ο Πρίαμος  Ιερωνυμάκης ''καθώς ο ΕΛΓΑ χρηματοδοτείται από εμάς που πληρώνουμε για την ασφάλεια μας και πριμοδοτούμε επιπλέον τα μεταφορικά των γεωπόνων της υπηρεσίας προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές''.

Για πλήρη ανικανότητα κατηγορεί την ηγεσία του Υπουργείου και τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης, μιλώντας στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής.

Ερωτηματικά την ίδια ώρα για τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής του έκτακτου πακέτου βοηθείας προς τους  Έλληνες αγρότες που βγάζει από το συρτάρι η κυβέρνηση με τις ευλογίες της Κομισιόν, για αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες σε όλη σχεδόν τη χώρα από τα πρωτοφανή σε ένταση φέτος καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το ΈΘΝΟΣ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News