default-image

Μ.Λεκάκης: 300.000 οι οφειλέτες στ’ ασφαλιστικά ταμεία

Κρήτη
Μ.Λεκάκης: 300.000 οι οφειλέτες στ’ ασφαλιστικά ταμεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

''300.000 είναι οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία. Έρχονται δύσκολες ημέρες.

Στις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ περιλαμβάνεται πρόνοια και για τα παραπάνω αλλά χωρίς αντίκρισμα μέχρι σήμερα'' , σχολιάζει μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου αλλά και της αδυναμίας της κυβέρνησης να υπάρξει ξανά από την αρχή μέριμνα για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Μπάμπης Λεκάκης.

«300.000 είναι οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία. Έρχονται δύσκολες ημέρες. Στις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ περιλαμβάνεται πρόνοια και για τα παραπάνω αλλά χωρίς αντίκρισμα μέχρι σήμερα», σχολιάζει μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου αλλά και της αδυναμίας της κυβέρνησης να υπάρξει ξανά από την αρχή μέριμνα για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Μπάμπης Λεκάκης.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος καθηγητής του εργατικού και συνταγματικού δικαίου,  αναφερόμενος στο κυβερνητικό αφήγημα ότι το 90% συνταξιούχων και μισθωτών δεν έχει υποστεί περικοπές, έκανε λόγο για εμπαιγμό του ελληνικού λαού, ενώ αναφορικά με τη ρύθμιση για το πάγωμα των οφειλών ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων προς τα ασφαλιστικά ταμεία εξήγησε ότι πρακτικά σημαίνει πως δεν θα υπολογίζονται τα χρόνια του παγώματος αυτού στα συντάξιμα χρόνια.

 Προέβλεψε δε, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο που επικαλείται η κυβέρνηση για τα εργασιακά, ουσιαστικά σημαίνει ότι έρχεται στη Β΄ φάση αξιολόγησης περαιτέρω «βουλγαροποίηση», στη αγορά εργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News