default-image

Θεόδωρος Κερκέζος: Θέλω να «χτίσω» στη Κρήτη

Πολιτισμός
Θεόδωρος Κερκέζος: Θέλω να «χτίσω» στη Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στη γενέτειρά του προκειμένου να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια για το μουσικό μέλλον του τόπου, άφησε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη, ο διεθνούς φήμης σολίστας Θεόδωρος Κερκέζος.

Όπως είπε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει σχέδιο και προγραμματισμός για το αύριο της νέας γενιάς. «Θέλω να έρθω για να χτίσω κάτι. Όχι απλά για να κάνω τη βόλτα μου. Κάτι τέτοιο δεν μ΄ενδιαφέρει», υπογράμμισε.

Ο κ. Κερκέζος, πιστός στο ραντεβού του με το κοινό της ιδιαίτερης πατρίδας του, θα είναι απόψε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 20:30, όπου θα παρουσιάσει μια παράσταση με τίτλο "Με βιολί, σαξόφωνο, πιάνο και φωνή", στα πλαίσια του φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου "Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί".

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί η συναυλία να γίνει στο μικρό κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, ωστόσο η ακουστική της Βασιλικής κρίθηκε καταλληλότερη.

«Θεωρούμε πως εκεί μπορούμε να έχουμε την πιο ωραία ακουστική γι' αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε», τόνισε ο σολίστας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News