default-image

Encardia: Τους ακροατές μας τους κατακτήσαμε έναν - έναν (HXHTIKO)

Life
Encardia: Τους ακροατές μας τους κατακτήσαμε έναν - έναν (HXHTIKO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κιθάρες και βιολιά και μουσικές πλημμυρισμένες χρώματα, μυρωδιές  κι αρώματα τις Μεσογείου, οι Encardia, αυτό το τόσο διαφορετικό group που έκανε τις μουσικές της Κάτω Ιταλίας ελληνικές και προκαλεί συγκίνηση στα ελληνόφωνα κι όχι μόνο χωριά της κάτω Ιταλίας, ταξιδεύουν στην Κρήτη.

Αύριο Τετάρτη παίζουν στην Ιεράπετρα, στα Κάτω Μερά. Την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 21:00, στο μικρόπέτρινο θέατρο στο Φουρνί στις Κάτω Αρχάνες και την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 21:00, στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων.

«Μπορεί να μην ανήκουμε στη mainstream  μουσική σκηνή, όμως έχουμε το δικό μας κοινό, τους ακροατές μας που τους κατακτήσαμε έναν προς έναν», είπε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη, ο Μιχάλης Κονταξάκης, μέλος των Encardia με αφορμή τις συναυλίες στη Κρήτη.

Μιλώντας για τη συναυλία στο Φουρνί, ο Μιχάλης Κονταξάκης σημείωσε πως θα είναι unplugged,χωρίς μικρόφωνα!

«Ο χώρος μας επιτρέπει να το κάνουμε,ν α έχουμε έναν ήχο καθαρό, αυθεντικό» ανέφερε.

Μιλώντας για τα σχέδια των Encardia, ο κ.Κονταξάκης τόνισε πως το συγκρότημα σύντομα θα έχει νέα δισκογραφική δουλειά στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται συνθέσεις από τη μουσικοθεατρική παράσταση «i emigranti» που παρουσίασαν το χειμώνα του 2016 στο Αθηναϊκό κοινό αλλά και νέες συνθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News