default-image

Περιμένουν αύριο τη λύση για τις εξετάσεις των οδηγών

Κρήτη
Περιμένουν αύριο τη λύση για τις εξετάσεις των οδηγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Τετάρτη αναμένεται η νομοθετική ρύθμιση που θα δώσει προσωρινή λύση ενός έτους στους υποψήφιους οδηγούς και τους εκπαιδευτές τους για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης, καθώς η υφυπουργός μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη εκτονώνει την κρίση που ξέσπασε αρχές του χρόνου μεταξύ θεσμών και εξεταστών.

Οι πρώτοι αντέδρασαν με την εξέταση των οδηγών στο αυτοκίνητο εκτός του ωραρίου τους στο Μηχανολογικό , είπαν μόνο εντός ωραρίου και τους έκοψαν την αποζημίωση που έπαιρναν για το λόγο αυτό.

Οι εξεταστές από τη δική τους πλευρά απέχουν από τις εξετάσεις προκαλώντας έμφραγμα στη διαδικασία και οικονομική αιμορραγία στις σχολές οδηγών που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και άρα να πληρωθούν.

Με την παρέμβαση της περιφέρειας στη συνέχεια υπενθυμίζεται και για μιάμιση περίπου εβδομάδα οι εξετάσεις έγιναν για τη διευκόλυνση οδηγών που για επαγγελματικούς λόγους έπρεπε να διαθέτουν ή να επεκτείνουν το δίπλωμα τους, με την υπόσχεση της υφυπουργού για λύση να τρέχει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αύριο περιμένουμε να τελειώσει το θρίλερ λένε οι εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών που ετοιμάζονται σε διαφορετική περίπτωση για απόβαση στο γραφείο Χρήστου Σπίρτζη και νέες κινητοποιήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Αλέξανδρο Μεϊμαράκη στο Ράδιο 9,84.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News