default-image

Παρέμβαση Αντωνακάκη για τον ΟΛΗ

Απόψεις
Παρέμβαση Αντωνακάκη για τον ΟΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη δημοσίευση άρθρου-επιστολής του κ. Παναγιώτη Αναστάσακου με το οποίο αναφερόταν στην υπόθεση του "Ξενία", ασκώντας κριτική στις προηγούμενες διοικήσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, «αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω δημοσίως την δική μου άποψη έχοντας γνώση του θέματος για την περίοδο που ήμουν αντιπρόεδρος του ΟΛΗ», αναφέρει το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Ν.Δ. Νίκος Αντωνακάκης σε σχόλιό του.

«Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του κ. Αναστασάκου για το θέμα της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ηρακλείου, την οποία στη φάση αυτή δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε στην ουσία της, επισημαίνοντας όμως ότι σαν Διοίκηση του ΟΛΗ μέχρι το 2009 κάναμε στο μέτρο που μας αναλογούσε τις απαραίτητες ενέργειες διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Ελληνικού δημοσίου.

Ο κ. Αναστασάκος σε πρόσφατο δημοσίευμά του από τη μια μεριά κατηγορεί τον Δήμο ότι δεν τα είπε και τόσο καλά προς τον ΟΛΗ και από την άλλη ψέγει τις πρώην Διοικήσεις του ΟΛΗ για παράλειψη οφειλομένων ενεργειών. Με ποια ιδιότητα άραγε παρεμβαίνει ο κ. Αναστασάκος;  

Με την ιδιότητα του επί σειρά ετών συμβούλου στο Δήμο Ηρακλείου, η με την ιδιότητα του πρώην Συμβούλου της προηγούμενης διοίκησης του ΟΛΗ με την οποία είχε υπογράψει αλλεπάλληλες διαδοχικές συμβάσεις παροχής Υπηρεσιών πλέον των 50.000 χιλιάδων € την νομιμότητα των οποίων δεν γνωρίζουμε, με ποικίλα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και τα θέματα του αιγιαλού και της Χερσαίας Ζώνης. Οφείλει ο ίδιος πάραυτα να διευκρινίσει την θέση του.

Οι φορείς δε στους οποίους παρείχε τις καλοπληρωμένες συμβουλές, Δήμος και ΟΛΗ, οφείλουν να δημοσιοποιήσουν τις προτάσεις που τους υπέβαλε για το συγκεκριμένο θέμα και ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μπρας να μας πει ποιοι είδαν τα έγγραφα και τι είπαν...

Μάλλον κανένας και τίποτα Οι αρμόδιοι φορείς Δήμος και Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου επιβάλλεται να συνεργαστούν για όλα τα θέματα προς όφελος των πολιτών και της διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και καλά θα κάνουν κάποιοι… να μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη..!», καταλήγει ο κ. Αντωνακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News