default-image

Μ.Αλιφιεράκης: Σε αδιέξοδο η αγορά - Το πρόγραμμα δεν βγαίνει

Κρήτη
Μ.Αλιφιεράκης: Σε αδιέξοδο η αγορά - Το πρόγραμμα δεν βγαίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα δεν βγαίνει ως έχει και η αγορά οδεύει προς αδιέξοδο. Το παραπάνω μετέφερε σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανόλης Αλιφιεράκης στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη που χθες βρέθηκε στο Ηράκλειο.

Οι πληγές της αγοράς, η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, τα χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια.

Λύσεις προσθέτει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου η αύξηση των κονδυλίων  για την επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και τα έργα.

Χωρίς περιθώρια ελπίδας η απάντηση του υπουργού που παρέπεμψε σε μελλοντικό χρόνο κι εφόσον αποφασιστεί αυτό ουσιαστικά από τους θεσμούς.

Ανάσα στη βαλτωμένη οικονομία οι εξαγωγές κρητικών προϊόντων

Τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων - συναντήσεων , στο 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων που διεξάγεται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Θετικό το πρόσιμο  της εξαγωγικής τους πορείας λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μανόλης Αλιφιεράκης  αλλά με σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και μονόδρομος η πιστοποίηση τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News