default-image

'' Όχι'' με 280 υπογραφές στην μεταφορά λαϊκής της Τρίτης

Κρήτη
'' Όχι'' με 280 υπογραφές στην μεταφορά λαϊκής της Τρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να βρουν το δίκιο τους φέρονται να είναι οι 280 Δημότες του Ηρακλείου, κάτοικοι στη νέα Αλικαρνασσό που διαμαρτύρονται με την απόφαση μεταφοράς της λαϊκής από την οδό Ηροδότου και την παναγία την Καμαριανή στην  οδό  Καρίας.  

Επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα δρόμο μη λειτουργικό που δεν διαθέτει καν πεζοδρόμια, τα δε αυτοκίνητα κατοίκων και παραγωγών - εμπόρων, εξορίζονται σε άλλες οδούς προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλη τη Δημοτική Ενότητα κάθε Τρίτη οπότε και λειτουργεί η Λαϊκή.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μουρτζάκη που μίλησε στο Ράδιο9,84 ήδη οι υπογραφές των 280 κατοίκων κατατέθηκαν στο Δήμο και στον αντιδήμαρχο Πέτρο Ινιωτάκη , μαζί με τις προτάσεις τους για τους χώρους όπου θα μπορούσε η Λαϊκή να λειτουργήσει.

Αιχμές του ιδίου κατά της Δημοτικής Αρχής που δεν άκουσε τους τοπικούς παράγοντες, τις προτάσεις τους,  πριν πάρει την απόφαση της και προκαλέσει κοινωνική αναταραχή αλλά και ευθείες βολές για τη συνεχή υποβάθμιση της Αλικαρνασσού.

''Έκλεισε ακόμα και το κοινωνικό παντοπωλείο'', κατήγγειλε. ''Το μόνο που έχει η Ν.Αλικαρνασσός είναι οι επιβαρύνσεις που της στέλνει το Ηράκλειο και Φυλακές'' είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News