default-image

Στ.Χριστακόπουλος: Μετατρέπουν την Ελλάδα σε Γκουαντάναμο 

Κρήτη
Στ.Χριστακόπουλος: Μετατρέπουν την Ελλάδα σε Γκουαντάναμο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανύπαρκτη πολιτικά Ε.Ε. στο προσφυγικό και η "φίλη" Τουρκία με άξονα τους πρόσφυγες, μετατρέπουν πλέον την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και ένα απέραντο Γκουαντάναμο για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, λέει στο Ράδιο 9.84 ο διευθυντής σύνταξης στο "Ποντίκι" Σταύρος Χριστακόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε με νόημα ότι ακόμη και η διαφορά μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε. για το άνοιγμα της Ελλάδας στο 2016 ύψους 2,5 δις, ουσιαστικά είναι εδώ και δύο μήνες πίσω ο υπολογισμός για ανάγκες κάλυψης 200 χιλιάδων προσφύγων σε πρώτες ανάγκες στην Ελλάδα και αυτό ουσιαστικά αποκαλύπτει για τι προετοιμάζονται στην Ελλάδα.

Αυτό κατά τον Σταύρο Χριστακόπουλο δεν είναι τίποτα άλλο, από μία οικονομική συνδρομή για την ανθρωπιστική κρίση που θα δημιουργήσει στην χώρα μας, η συσσώρευση και ο αποκλεισμός χιλιάδων ανθρώπων, εξαιτίας της άρνησης της Ε.Ε. να αντιμετωπίσει ενιαία την υπόθεση.

Ο διευθυντής σύνταξης στο "Ποντίκι" αποκάλυψε πως η κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο αντιμετώπισης του εγκλωβισμού χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα με στοιχειώδεις ανθρώπινες υποδομές, με στόχο την διασπορά σε όλη την Ελλάδα, άρα και στη Κρήτη, στη βάση της ισομερούς κατανομής και άμβλυνσης του προβλήματος από τυχόν συσσώρευση σε δύο με τρία αστικά κέντρα της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News