default-image

"Το να κάνω τον κόσμο να γελάει είναι αποκαλυπτικό"

Πολιτισμός
"Το να κάνω τον κόσμο να γελάει είναι αποκαλυπτικό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζοντας την παράσταση "Η πόρνη από πάνω" του Αντώνη Τσιπιανίτη σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά από τις sold out εμφανίσεις της στα Χανιά, έρχεται και στο Ηράκλειο, στον Πολυχώρο Τέχνης ΔιαRτηρητέο σήμερα Παρασκευή, αύριο Σάββατο 6, και τη Κυριακή 7 Ιουνίου.

"Η πόρνη από πάνω", είναι ένα εξαιρετικό κείμενο με το οποίο ο Αντώνης έκανε την πρώτη του υπέρβαση. Το έργο, μιλάει σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα πνευματικά και οικονομικά επίπεδα», είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και τη Μαίρη Καριωτάκη η πρωταγωνίστρια.

«Το να κάνω τον κόσμο να γελάει είναι αποκαλυπτικό για μένα. Με ζεσταίνει μου δίνει απίστευτη χαρά. Ξέρετε, πως εγώ μια "δραματική" ηθοποιός να ακούω τον κόσμο να γελάει, νιώθω πως είναι μεγάλο δώρο!», δήλωσε χαρακτηριστικά και μάλιστα στο σχόλιο της δημοσιογράφου αν αυτό, η ανακάλυψη της "κωμικής" της διάστασης της ανοίγει νέους δρόμους η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως την ερχόμενη σεζόν θα ανεβάσει κωμωδία!

«Την καινούρια σεζόν θα ανεβάσω και πάλι ένα έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη. "Η Απολυμένη" λέγεται και είναι κωμωδία! Θα υποδύομαι μια απολυμένη κοσμικογράφο», δήλωσε.

Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως ετοιμάζεται και για μια αγγλόφωνη ταινία!

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News